Spread the love


Το πιο sexy πλάνο της Σόφη Πασχάλη έκανε τους τηλεθεατές του Survivor να την λατρέψουν, γιατί η Ελληνίδα γυμνάστρια είναι πολύ ανέμελη και αθώα, πράγμα που φουντώνει την αντρική φαντασία. Απολαύστε την στις πιο όμορφες στιγμές της.

Η γυμνάστρια έκανε ηλιοθεραπεία στην παραλία και η κάμερα έκανε ένα κοντινό πλάνο στο σώμα της, και έδωσε πολύ όμορφες εικόνες στους αδηφάγους τηλεθεατές.

Το κάτω μέρος του μαγιό της είχε σηκωθεί και τα βλέμματα καρφώθηκαν στο σημείο αυτό.

Μετά τον καυγά που είχε πριν λίγες ημέρες με τον Γιάννη Σπαλιάρα, στο επεισόδιο του Survivor η Ειρήνη Παπαδοπούλου τσακώθηκε με την Σόφη Πασχάλη.

Η τραγουδίστρια μίλησε σε έντονο ύφος με την Σόφη Πασχάλη. Ο λόγος;. Η τραγουδίστρια έχασε κάτι από τα πράγματά της και αυτός ήταν ο λόγος για τον οποίο λογομάχησαν οι δύο γυναίκες.

H αγαπημένη Ελληνίδα γυμνάστρια είναι λάτρης της yoga και η Σόφη Πασχάλη πραγματικά τρελαίνει τους τηλεθεατές στα επεισόδια του Survivor, όταν παραδίδει μαθήματα, λίγη ώρα πριν ξυπνήσουν οι συμπαίκτες της από την ομάδα των «διασήμων» και χάρισε μοναδικές στιγμές στο ανδρικό κοινό.

 

Δείτε την στο Facebook και στο Instagram

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Σόφη Πασχάλη Σόφη Πασχάλη Σόφη Πασχάλη Σόφη Πασχάλη Σόφη Πασχάλη

Δείτε και ορισμένα από τα πιο εντυπωσιακά της βίντεο που κυκλοφορούν στο youtube:

 

Σόφη Πασχάλη Σόφη Πασχάλη Σόφη Πασχάλη Σόφη Πασχάλη Σόφη Πασχάλη Σόφη Πασχάλη Σόφη Πασχάλη Σόφη Πασχάλη Σόφη Πασχάλη Σόφη Πασχάλη Σόφη Πασχάλη Σόφη Πασχάλη Σόφη Πασχάλη Σόφη Πασχάλη Σόφη Πασχάλη



Spread the love