Spread the love


Στέλλα Σαμνιώτη: Η πιο sexy φοιτήτρια ΤΕΦΑΑ και μοντέλο είναι Κρητικιά. Όπου και αν βρεθεί τραβά όλα τα βλέμματα του ανδρικού πληθυσμού και όχι άδικα!

Η 20χρονη Στέλλα Σαμνιώτη είναι φοιτήτρια  στην Αθήνα και παράλληλα ασχολείται και με το μόντελινγκ,

Η σέξι παρουσία και το βλέμμα της Στέλλας Σαμνιώτη θα σε μαγνητίσουν αμέσως όταν την δεις.

Η καστανόξανθη καλλονή κατάγεται από το Ηράκλειο της Κρήτης και τα τελευταία χρόνια ζει στην Αθήνα, όπου σπουδάζει στα ΤΕΦΑΑΑ, αφού η γυμναστική και ο αθλητισμός είναι η μεγάλη της αγάπη. Η ίδια όταν ήταν μικρή είχε ασχοληθεί με το μπαλέτο, την ενόργανη γυμναστική, τον στίβο, το pole dancing.

Αποτέλεσμα λοιπόν όλων αυτών των δραστηριοτήτων που είχε επιλέξει να ασχοληθεί η Στέλλα όταν ήταν μικρή, είναι το καλλίγραμμο και αψεγάδιαστο σώμα της , που πραγματικά μας αφήνει άφωνους.

Επίσης, εκτός από το γυμνασμένο κορμί της η Ηρακλειώτισσα, Στέλλα Σαμνιώτη διαθέτει και φυσική ομορφιά, επιβεβαιώνοντας με την παρουσία της και με την εμφάνιση της πως η Λεβεντογέννα Κρήτη δεν τσιγκουνεύεται καθόλου στην «παραγωγή» όμορφων θηλυκών.

Εκτός από την sexy πλευρά της αυτό το κορίτσι διαθέτει γλυκύτητα που σε τραβάει κοντά της, «καλλιέργεια» και παιδεία παρά το νεαρό της ηλικίας της.

Γι’ αυτό αν θέλετε και εσείς  να γνωρίσετε από κοντά την 20χρονη Στέλλα,  μπορείτε να κάνετε μια βολτίτσα μέχρι τα ΤΕΦΑΑ, ή το Κολωνάκι ή το Γκάζι ή και ακόμα ένα ταξιδάκι μέχρι την Κρήτη, το καλοκαίρι όμως, καθώς η οικογένεια της διαθέτει επιχείρηση με θαλάσσια σπορ, στα οποία δουλεύει και εκείνη.

Δείτε την στο Facebook και στο Instagram

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Στέλλα Σαμνιώτη Στέλλα Σαμνιώτη Στέλλα Σαμνιώτη Στέλλα Σαμνιώτη Στέλλα Σαμνιώτη Στέλλα Σαμνιώτη  Στέλλα Σαμνιώτη Στέλλα Σαμνιώτη Στέλλα ΣαμνιώτηΣτέλλα Σαμνιώτη Στέλλα Σαμνιώτη  Στέλλα Σαμνιώτη   Στέλλα Σαμνιώτη

Στέλλα Σαμνιώτη Στέλλα Σαμνιώτη: Η πιο sexy φοιτήτρια ΤΕΦΑΑ και μοντέλο είναι Κρητικιά. Όπου και αν βρεθεί τραβά όλα τα βλέμματα του ανδρικού πληθυσμού και όχι άδικα!

Δείτε ακόμα:

Δείτε και το παλαιότερο αφιέρωμα στην Στέλλα Σαμνιώτη 



Spread the love