Spread the love


Η Στέλλα Θεοχαρίδου είναι μια κοπέλα από την Λευκωσία που σπούδασε στα ΤΕΦΑΑ της Αθήνας, αλλά δραστηριοποιείται επαγγελματικά στην Μεγαλόνησο. Έχει πολύ γυμνασμένο κορμί και ανεβάζει υπέροχες φωτογραφίες της στο Instagram.

Η γοητευτική γυμνάστρια Στέλλα Θεοχαρίδου, ασχολείται χρόνια με την γυμναστική, και προτείνει τρόπους άσκησης για για άντρες, γυναίκες και παιδιά. Από μικρή γνώριζε ότι η λατρεία της για τη γυμναστική θα την καθοδηγούσε.

Η Στέλλα είναι αυτό που λέμε «το καυτό όνομα των personal» στη Κύπρο και όπως μπορείτε να δείτε είναι μια γυναίκα που δεν περνάει απαρατήρητη. Το αψεγάδιαστο κορμί της είναι λογικό να τραβάει τα ανδρικά βλέμματα.

Μάλιστα σε παλαιότερη συνέντευξή της είχα δηλώσει ότι: «Η μεγαλύτερη μου αγάπη είναι η δουλειά μου η γυμναστική. Είμαι δυναμική και έχω απίστευτη πειθαρχία στην προσωπική μου ζωή. Λατρεύω το χιούμορ και είμαι πολύ κοινωνική».

Οι συμβουλές που δίνει στα νέα παιδιά είναι ότι: «Ναι ή πρώτη εντύπωση είναι η εξωτερική εμφάνιση δεν σημαίνει πως ένα υγείες σώμα πρέπει να έχει κοιλιακούς και μπράτσα. Είναι ωραίο ένα υγιές σώμα με σωστές αναλογίες και συμμετρικό».

Τι στιλ άντρων σου αρέσει; «Οι άντρες με εκλεπτυσμένο χιούμορ, δυνατή προσωπικότητα και κομψούς τρόπους».

Σου αρέσει να έχεις το πάνω χέρι σε μια σχέση ή είσαι γατούλα; «Μου αρέσει το παιχνίδι. ..είμαι και τα δύο»..

Είσαι μια σέξι γυναίκα. Τι προσεχείς περισσότερο στην εμφάνιση σου; «Τα πάντα»…

Ποιο νομίζεις είναι το δυνατό σου σημείο πάνω στο κορμί σου; «Αυτό το κρίνουν οι άλλοι» …

Αφιερώνεις χρόνο για να ασχοληθείς με τα social media…facebook, twitter, instagram; Νομίζεις ότι βοηθούν τη δουλειά σου; «Ναι στην εποχή που ζούμε φυσικά και βοηθά η προβολή στα λογικά πλαίσια».

Η αγαπημένη σου ατάκα: «Πρόσεχε την υγεία του σώματος σου …είναι σε αυτό που θα ζεις μέσα».

Δείτε την στο το Facebook και στο Instagram

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Στέλλα Θεοχαρίδου Στέλλα Θεοχαρίδου Στέλλα Θεοχαρίδου Στέλλα Θεοχαρίδου Στέλλα Θεοχαρίδου



Spread the love