Spread the love


Η Sydney Maler είναι μοντέλο από τις ΗΠΑ και εντυπωσιάζει με τις τέλειες αναλογίες της.

Η 25χρονη δεν σταματάει να… αναστατώνει τα social media με τα posts της και χαρακτηρίζεται ως φαινόμενο καθώς στο Instagram την ακολουθούν πάνω από 1,1 εκατομμύρια ακόλουθους στο Instagram.

Η Sydney Maler ξεκίνησε ως μοντέλο για προώθηση προϊόντων και μετά «ανέβηκε» και στις πασαρέλες και άρχισε να κάνει φωτογραφίσεις σε περιοδικά.

Η Sydney Maler έχει δύο αδερφές, ενώ γεννήθηκε στην Ιαπωνία αλλά μεγάλωσε στη νότια Καλιφόρνια.

Ενώ η ίδια ήταν στο κολέγιο έκανε μαθήματα ιππασίας για την κατάρτιση της στα Αραβικά άλογα. Στην συνέχεια για μεγάλο χρονικό διάστημα δούλεψε ως σερβιτόρα στην εταιρία με τις γνωστές μηχανές «Hooters», κάτι που τελικά δεν της άρεσε και γι’ αυτό αποφάσισε να κυνηγήσει το μόντελινγκ με την ελπίδα να πάρει μια δουλειά.

Ευτυχώς για εκείνη το ένστικτο της δεν βγήκε λανθασμένο καθώς συμμετείχε στην φωτογράφιση για το ημερολόγιο του περιοδικού Oceanside Hooters και από εκεί και έπειτα ενσωματώθηκε στον χώρο του μόντελινγκ, με πολλές δουλειές στο ενεργητικό της, αν και είναι ακόμα μικρή.

Τα μικροσκοπικά μαγιό είναι η αδυναμία της Sydney Maler αν δει κανείς τις σέξι φωτογραφήσεις της που καθηλώνουν το Instagram.

Παιχνίδια στην άμμο, παιχνίδια με τον φακό, παιχνίδια με τις φίλες της, σέξι πόζες, απολαυστικά καρέ και πρωτότυπες φωτογραφίες περιλαμβάνει το instagram της Sydney Maler.

Δείτε την στο Facebook, το Twitter, το Instagram

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Sydney Maler Sydney Maler Sydney Maler Sydney Maler Sydney Maler Sydney Maler Sydney Maler Sydney Maler Sydney Maler Sydney Maler Sydney Maler Sydney Maler Sydney Maler Sydney Maler Sydney Maler Sydney Maler Sydney Maler Sydney Maler Sydney Maler Sydney Maler Sydney Maler Sydney Maler Sydney Maler Sydney Maler Sydney Maler Sydney Maler Sydney Maler Sydney Maler Sydney Maler Sydney Maler Sydney Maler Sydney Maler Sydney Maler Sydney Maler Sydney Maler Sydney Maler Sydney Maler Sydney Maler



Spread the love