Spread the love


Μέσα από το τηλε-riality πολλοί δημοσιογράφοι ξεχάσαν την δουλειά τους και τον ύπνο τους βλέποντας και σχολιάζοντας τους παίκτες. Για εμάς σημασία έχει μόνο το κορμί πατριώτη, και αισθανόμαστε πολύ άσχημα που δεν αγχωνόμαστε καθόλου για το ποιος θα επιβιώσει από την διαδικασία του Survivor 2017.

Σύμφωνα με αυτά που διαβάζουμε από εμπειρότερους τηλεθεατές του παιχνιδιού η ομάδα των «Διάσημων» του Survivor 2017 έχει χωρίς αμφιβολία πολύ σέξι κορίτσια.

Όπως υποστηρίζουν, η Ευρυδική Βαλαβάνη, Λάουρα Νάργες, Ειρήνη Παπαδοπούλου, Σόφη Πασχάλη τους κέντρισαν το ενδιαφέρον.

Όλοι ασχολούνται με το Survivor λένε ότι οι Διάσημοι και Μαχητές δίνουν σχεδόν καθημερινά τον καλύτερο τους εαυτό για τα έπαθλα του αγωνίσματος που μέχρι τώρα είτε περιλαμβάνει φαγητό είτε τηλεφωνική επικοινωνία με φίλους και συγγενείς. Μήπως όμως το παρακολουθούμε και για άλλον λόγο;

Η ομάδα των «Διάσημων» έχει χωρίς αμφιβολία πολύ σέξι παρουσίες που η καθεμία έχει το δικό της στυλ και χαρακτήρα.

Το μοναδικό σεξ απίλ που εκπέμπει το κάθε κορίτσι των «Διάσημων» και έχει ως αποτέλεσμα να συγκεντρώνει τα βλέμματα πάνω της. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που η κάθε “Διάσημη” έχει το δικό της φαν κλαμπ που την υποστηρίζει σε κάθε της βήμα ακόμα και σε κάθε της αποτυχία στα αγωνίσματα.

Δείτε παλιές σέξι φωτογραφίες τους που αποδεικνύουν γιατί αξίζουν την προσοχή μας.

Μάλιστα, προκάλεσαν χαμό, όταν αφέθηκαν στα χέρια έμπειρων μασέρ οι παίκτες των «Διάσημων» καθώς κέρδισαν το έπαθλο της χθεσινής δοκιμασίας που δεν ήταν άλλο από χαλαρωτικό μασάζ.

Τα κορίτσια της ομάδας, η Ειρήνη Παπαδοπούλου, η Λάουρα Νάργες, η Ευριδίκη Βαλαβάνη και η Σόφη Πασχάλη για να απολαύσουν καλύτερα το μασάζ, έβγαλαν το πάνω μέρος από τα μαγιό τους, προκαλώντας τα ενθουσιώδη επιφωνήματα των ανδρών της ομάδας.

Το μασάζ συνοδεύτηκε και από ένα κλαμπ σάντουιτς, που βοήθησε τους παίκτες να ανασυγκροτήσουν τις δυνάμεις τους.

Στο πλευρό ποιας, όμως, από τις έντεκα που έχουμε δει στο κορυφαίο παιχνίδι επιβίωσης θα ήθελες να αλωνιστείς; Με ποια θα επέλεγες να ναυαγήσεις σε ένα ερημικό νησί;

Δείτε το στο survivor 2017 στο Ιnstagram

Εμείς, απλά σου δίνουμε τις επιλογές:

Ειρήνη Αϊνατσιόγλου

Survivor

Ειρήνη Κολιδά

Survivor

Ειρήνη Παπαδοπούλου

Survivor

Ελένη Δάρρα

Survivor

Ελισάβετ Αϊνατσιόγλου

Survivor

Ελισάβετ Δοβλιατίδου

Survivor

Ευριδίκη Βαλαβάνη

Survivor

Λάουρα Νάργες

Survivor

Μαριάννα Καλέργη

Survivor

Σάρα Εσκενάζη

Σόφη Πασχάλη

Survivor



Spread the love