Spread the love


Η δημοσιογράφος Βίκυ Παπαλουκά μετά το κανάλι «Ε» βρήκε τελικά τηλεοπτική στέγη στο κανάλι της ΕΡΤ όπου μεταδίδονται οι εκπομπές της «Με αρετή και τόλμη» του Γενικού Επιτελείου Στράτου, οπότε έχουμε κάθε λόγο να χαιρόμαστε μαζί της, αφού μια γυναικά παρουσιάζει στρατιωτικά θέματα.

Ο λόγος για την πανέμορφη δημοσιογράφο Βίκυ Παπαλουκά που ξεκίνησε την εκπομπή των ενόπλων δυνάμεων και όλοι εμείς έχουμε κάθε λόγο να χαιρόμαστε.

H όμορφη δημοσιογράφος που είχαμε συνηθίσει να απολαμβάνουμε μέσα από τη συχνότητα του «Epsilon», «μετακόμισε» στην ΕΡΤ και δείχνει να το απολαμβάνει.

Εμείς πάντως, το απολαμβάνουμε περισσότερο χάρη στην εκπομπή «Με αρετή και τόλμη», αφού η Βίκυ και τολμηρή είναι και αρετή έχει.

Θα πρέπει να θυμίσουμε ότι μετά από χρόνια περιπλάνησης στα τοπικά κανάλια της Αττικής η ξανθιά τηλεπερσόνα είδε το άστρο της να ανατέλλει πρόπερσι το καλοκαίρι.

Αρχικά οι φήμες την ήθελαν ως αντικαταστάτρια της Ελεονώρας Μελέτη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του «Εpsilon» αλλά στη στη συνέχεια είχε θέση δίπλα στην Νανά Παλαιτσάκη στην καλοκαιρινή εκπομπή του καναλιού.

Η μόνη αδυναμία που έχει η Βίκυ είναι όταν τελειώνει από μια κουραστική μέρα στη δουλειά να πραγματοποιεί κάποιες νυχτερινές εξόδους με φίλους της, και πληροφορίες την φέρουν να είναι φαν του Νίκου Βέρτη.

Μάλιστα το 2015 είχε περάσει μια πολύ άσχημη εμπειρία, αφού σύμφωνα με δημοσιεύματα της εποχής πέρασε μια ολόκληρη νύχτα στο κρατητήριο, αυτά από ένα «λάθος» στο σύστημα ενημέρωσης οφειλών, που την έδειχνε να χρωστάει μια παλιά κλήση της τροχαίας, την οποία όμως η ίδια είχε ρυθμίσει μέσω εφορίας!

Στη Βίκυ Παπαλουκά είχε γίνει ένας τυπικός έλεγχος από άνδρες της ΟΠΚΕ, όταν επέστρεφε στο σπίτι της με το αυτοκίνητό της, και την έστειλε τελικά σε μια βραδιά ταλαιπωρίας στο Αστυνομικό Τμήμα Άνω Λιοσίων. Κι αυτό γιατί, κατά τη διάρκεια του ελέγχου, το «σύστημα» έδειξε ότι στο όνομα της δημοσιογράφου εκκρεμούσε κλήση από παλαιότερη τροχαία παράβαση.

Τελικά, αφού πέρασε τη νύχτα της στο τμήμα, η παρουσιάστρια νωρίς το πρωί έκανε τις απαραίτητες ενέργειες προσκομίζοντας τις βεβαιώσεις της εφορίας στο αστυνομικό τμήμα, για να επιστρέψει νωρίς το μεσημέρι στην εργασία της!

Τέλος, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι στην νέα της εκπομπή εμφανίστηκε ακόμα και ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, πράγμα που δεν συνέβαινε στα άλλα κανάλια που θήτευσε πριν.

Έτσι, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας εμφανίζεται στη δεύτερη εκπομπή του υπουργείου Εθνικής Άμυνας «Με αρετή και τόλμη» που μεταδόθηκε την Κυριακή 12 Μαρτίου από την ΕΤ1 στις 11:30 το πρωί.

Στην εκπομπή παρουσιάστηκαν οι δραστηριότητες του κέντρου εκπαίδευσης τεθωρακισμένων στον Αυλώνα, βίντεο από τη διεξαγωγή της τακτικής άσκησης μετά στρατευμάτων «Αστραπή», η οποία εξελίχθηκε εκτάκτως στην Ικαρία.

Η άσκηση προέβλεπε την ανακατάληψη του αεροδρομίου του Αγίου Κηρύκου από εθνοφύλακες και καταδρομείς, καθώς και η καθημερινότητα των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων που υπηρετούν στη Σάμο -όπου εξαγγέλθηκε η άμεση έναρξη εργασιών για την κατασκευή οικημάτων για αξιωματικούς και υπαξιωματικούς εντός του έτους- ενώ συνέντευξη παραχωρεί ο ειδικός σύμβουλος της ισραηλινής κυβέρνησης Αμός Γκιλάντ.

Δείτε μερικά προφίλ της στο Facebook, στο youtube και στο Instagram

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Βίκυ Παπαλουκά Βίκυ Παπαλουκά Βίκυ Παπαλουκά Βίκυ Παπαλουκά Βίκυ Παπαλουκά Βίκυ Παπαλουκά Βίκυ Παπαλουκά Βίκυ Παπαλουκά Βίκυ Παπαλουκά Βίκυ Παπαλουκά Βίκυ Παπαλουκά Βίκυ Παπαλουκά Βίκυ Παπαλουκά Βίκυ Παπαλουκά Βίκυ Παπαλουκά Βίκυ Παπαλουκά Βίκυ Παπαλουκά Βίκυ Παπαλουκά Βίκυ Παπαλουκά Βίκυ Παπαλουκά Βίκυ Παπαλουκά Βίκυ Παπαλουκά Βίκυ Παπαλουκά Βίκυ Παπαλουκά Βίκυ Παπαλουκά Βίκυ Παπαλουκά Βίκυ Παπαλουκά Βίκυ Παπαλουκά Βίκυ Παπαλουκά Βίκυ Παπαλουκά Βίκυ Παπαλουκά Βίκυ Παπαλουκά Βίκυ Παπαλουκά Βίκυ Παπαλουκά Βίκυ Παπαλουκά Βίκυ Παπαλουκά Βίκυ Παπαλουκά Βίκυ Παπαλουκά Βίκυ Παπαλουκά Βίκυ Παπαλουκά Βίκυ Παπαλουκά Βίκυ Παπαλουκά Βίκυ Παπαλουκά Βίκυ Παπαλουκά

Δείτε ακόμα:

Δείτε την τηλεπαρουσιάστρια με τα θελκτικά γκρο πλαν (ΦΩΤΟ)Spread the love