Spread the love


Η Αφροδίτη ασχολείται με το μόντελιγκ ως χόμπι και με τον χορό επαγγελματικά. Έχει θητεύσει στην τηλεόραση ως συνεργάτιδα της Ελένης Μενεγάκη, και έχει κερδίσει με το σπαθί της τον τίτλο σε διαγωνισμό ομορφιάς τον τίτλο «Miss Bikini» και όταν φοράει μαγιό μας μαγεύει.

Η Αφροδίτη τις ελεύθερες ώρες της ασχολείται με το μόντελινγκ. Πριν από λίγες μέρες κέρδισε σε διαγωνισμό ομορφιάς τον τίτλο «Miss Bikini» και ετοιμάζει τις βαλίτσες της για να μας εκπροσωπήσει στην Πράγα σε αντίστοιχο διαγωνισμό.

Ονειρεύεται να κάνει καριέρα στον χώρο της μόδας, αλλά επειδή θεωρεί πως η γνώση είναι το πιο σημαντικό εφόδιο, στοχεύει να γίνει και αεροσυνοδός.

Ο λόγος για την Afroditi Vlantimirova που γεννήθηκε στη Σόφια της Βουλγαρίας, αλλά μεγάλωσε στην Αθήνα και συγκεκριμένα στα δυτικά προάστια. Είναι πολύ γλυκιά, με πολύ όμορφα χαρακτηριστικά προσώπου και τέλειο σώμα. Λατρεύει το μόντελινγκ, τον χορό, και τα ταξίδια.

Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι μιλάει αγγλικά, βουλγαρικά, γαλλικά και ελληνικά, και εντυπωσίασε από την πρώτη κιόλας εμφάνισή της στα καλλιστεία ραδιοφωνικού σταθμού και στα Πελοποννησιακά Καλλιστεία.

Σε παλαιότερη συνέντευξή της έχε αναφέρει ότι θέλει να πραγματοποιήσει τα όνειρά της όσον αφορά τα επαγγελματικά της, και να έχει μια όμορφη προσωπική ζωή.

Στεναχωρείται όταν αντιλαμβάνεται την αχαριστία των ανθρώπων, και είναι κολλημένη με τον χορό, γιατί ο ρυθμός κυλάει στις φλέβες της.

Δεν έχει ιδιαίτερες απαιτήσεις όταν μιλάει για το άλλο φύλλο και τον ιδανικό άντρα που θα ήθελε δίπλα της. Θέλει να της μοιάζει και να έχει στοιχεία από τον χαρακτήρα της. Να είναι ευγενικός, να αναλαμβάνει πρωτοβουλίες και φυσικά να είναι το αρσενικό στη σχέση.

Δείτε το προηγούμενο αφιέρωμα του Lifeviews.gr: Αφροδίτη: Η «καυτή» πρώην συνεργάτιδα της Μενεγάκη

Η Αφροδίτη άφησε πίσω τις τηλεοπτικές της εμφανίσεις, και συνεχίζει την ζωή της έτι όπως θέλει. Ρίσκαρε, αποχώρησε από την εκπομπή της Μενεγάκη όπου εργαζόταν ως μοντέλο και πλέον χορογραφεί ως δασκάλα και χορεύει και η ίδια σε γνωστά στέκια ανά την Ελλάδα.

Έχει πολύ εντυπωσιακό Facebook και Instagram κάνοντας τους φίλους της βλέποντας τις φωτογραφίες της να αναστενάζουν τακτικά χαρίζοντας τον θαυμασμό της με κολακευτικά σχόλια.

Μάλιστα, άφησε εποχή η επίσκεψή της στην Μύκονο, γιατί όπως και να το κάνουμε έχει κορμί που λατρεύουμε.

Τέλος, θα πρέπει να σημειώσουμε ότι η Afroditi Vlantimirova έχει κάνει πολύ δουλειά στο Instagram, αφού έχει δημοσιεύσει περισσότερες από 2,607 καλαίσθητες φωτογραφίες της, και έχει καταφέρει να τραβήξει περισσότερους από 74 χιλιάδες followers.

Δείτε την στο Facebook και στο Instagram

Απολαύστε τις υπέροχες φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Αφροδίτη Αφροδίτη Αφροδίτη Αφροδίτη Αφροδίτη Αφροδίτη Αφροδίτη Αφροδίτη Αφροδίτη Αφροδίτη Αφροδίτη Αφροδίτη Αφροδίτη Αφροδίτη Αφροδίτη Αφροδίτη Αφροδίτη Αφροδίτη Αφροδίτη Αφροδίτη Αφροδίτη Αφροδίτη Αφροδίτη Αφροδίτη Αφροδίτη Αφροδίτη Αφροδίτη Αφροδίτη Αφροδίτη Αφροδίτη Αφροδίτη Αφροδίτη Αφροδίτη Αφροδίτη Αφροδίτη Αφροδίτη Αφροδίτη Αφροδίτη Αφροδίτη Αφροδίτη Αφροδίτη Αφροδίτη Αφροδίτη Αφροδίτη Αφροδίτη Αφροδίτη Αφροδίτη Αφροδίτη Αφροδίτη Αφροδίτη Αφροδίτη Αφροδίτη Αφροδίτη Αφροδίτη Αφροδίτη Αφροδίτη Αφροδίτη



Spread the love