Spread the love


Η Αναστασία Δαραή είναι από τις νεαρές τραγουδίστριες που έρχονται στο προσκήνιο, που ξεχωρίζει γιατί διαθέτει βελούδινη φωνή, αλλά υπέροχο κορμί. Η κοπέλα ήρθε από την Θεσσαλονίκη και έμελλε να μπει στις καρδιές μας γιατί το αξίζει.

Είναι νέα, ωραία και πλαισίωνε τον Πάνο Κιάμο και τον Νίκο Κουρκούλη στη νέα τους συνεργασία. Ο λόγος για την Αναστασία Δαράη, η οποίο με την εκρηκτική της εμφάνιση και με το ταλέντο της στην μουσική, κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις από τις πρώτες κιόλας εμφανίσεις της.

Και για όποιον νομίζει ότι πρόκειται για κάτι συνηθισμένο, αρκούν ορισμένες φωτογραφίες της νεαρής τραγουδίστριας για να πείσουν και τους πιο δύσπιστους.

Η τραγουδίστρια εμφανίστηκε τη σεζόν που μας πέρασε στην πίστα του «Club 22» και προκάλεσε πανικό τόσο με την εμφάνισή της όσο και με τη φωνή της.

Σε επικοινωνία μαζί της, μας ανακοίνωσε ότι αυτή την περίοδο εμφανίζεται στην πόλη της Βέροιας, στο καταπληκτικό «Voice City», όπου μπορούμε να την θαυμάσουμε.

Μάλιστα, όπως έγραψε η ίδια στην σελίδα της στο Facebook: Στο «Voice City», με τα φιλαράκια μου.

Αναστασία Δαράη

Δείτε το προηγούμενο αφιέρωμα του Lifeviews.gr στην Αναστασία Δαραή (ΦΩΤΟ)

Τέλος, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι στο instagram μόνο με 384 δημοσιευμένες φωτογραφίες της έχει καταφέρει να την ακολουθήσουν περισσότεροι από 24.7 χιλιάδες άτομα.. και ο αριθμός συνεχώς μεγαλώνει.

Δείτε την στο Facebook II στο Facebook και στο Instagram

Αν δεν επέλεγε το τραγούδι που είναι η μεγάλη της αγάπη, κάλλιστα θα μπορούσε να κάνει καριέρα σαν μοντέλο, αφού όπως θα διαπιστώσετε οι φωτογραφίες που ανεβάζει στους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από αυτές των γνωστών μοντέλων.

Απολαύστε την στις φωτογραφίες  που ακολουθούν:

?????

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Αναστασία Δαραή (@anastasiadarai) στις

Αναστασία Δαραή Αναστασία Δαραή Αναστασία Δαραή Αναστασία Δαραή Αναστασία Δαραή Αναστασία Δαραή Αναστασία Δαραή Αναστασία Δαραή Αναστασία Δαραή Αναστασία Δαραή Αναστασία Δαραή Αναστασία Δαραή Αναστασία Δαραή Αναστασία Δαραή Αναστασία Δαραή Αναστασία Δαραή Αναστασία Δαραή Αναστασία Δαραή Αναστασία Δαραή Αναστασία Δαραή Αναστασία Δαραή



Spread the love