Spread the love


Η Annabelle Kon, έχει πολύ καλές συστάσεις στο Instagram, και αν πας Μύκονο και νιώσεις κάποιο τράβηγμα τότε το πρόβλημα θα σου το λύσει η πολύ «καυτή» φυσικοθεραπεύτρια που έχει κάνει όλη την Μύκονο να παραμιλάει.

Η Μύκονος είναι ένα νησί που τα τελευταία χρόνια μπορεί να συναγωνιστεί τα πιο διάσημα τουριστικά θέρετρα της Μεσογείου, αφού «παίζει» σε άλλο επίπεδο.

Γνωστοί σταρ, Celebrity, αλλά και επωνύμων πολυεκατομμυριούχοι συνωστίζονται στις παραλίες του νησιού των ανέμων για μια θέση στον ήλιο.

Εκεί, οι επιχειρηματίες του νησιού μαζεύουν όλες τις πιο προχωρημένες υπάρξεις για να δουλέψουν στο σύγχρονο παράδεισο του Αιγαίο, όπως η Annabelle Kon.

Και επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, το μονό το οποίο θα σας κλείσει το στόμα είναι οι φωτογραφίες της γνωστής φυσικοθεραπεύτριας της Μυκόνου.

Είναι ένα πλάσμα από άλλο πλανήτη, και μάλιστα όταν φοράει bikini τότε αγγίζει την τελειότητα. Αν σε ακουμπήσει, τότε σου γιατρεύει όλα τα μυϊκά ζητήματα που ταλαιπωρούν το κορμί σου, και αυτή την συνεδρία θα την θυμάσαι όλη σου τη ζωή.

Δείτε τη στο και στο Instagram

Απολαύστε τη στις υπέροχες φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Annabelle Kon Annabelle Kon Annabelle Kon Annabelle Kon Annabelle Kon Annabelle Kon Annabelle Kon Annabelle Kon Annabelle Kon Annabelle Kon Annabelle Kon



Spread the love