Spread the love


Η Ανθή Πασχαλινοπούλου, είναι ίσως από τις πιο όμορφες φιλάθλους του Ολυμπιακού, που έχει πετύχει το απόλυτο σκορ στο Instagram, αφού με μόνο 55 δημοσιευμένες φωτογραφίες της έχει καταφέρει να την ακολουθήσουν περισσότεροι από 48,7 χιλιάδες followers.

Η αλήθεια είναι ότι δεν γνωρίζουμε πολλά πράγματα για την Ανθή Πασχαλινοπούλου, παρά μόνο ότι το προφίλ της στο Facebbok έχει περισσότερους από 5.000 χιλιάδες φίλους και την ακολουθούν περισσότερα από 700 άτομα.

Είναι μια από τις πιο όμορφες φιλάθλους του Ολυμπιακού, η οποία πραγματικά «σαρώνει» στα social media, με τους ακόλουθούς της στο Instagram να ξεπερνούν τους 48,7 χιλιάδες followers.

Στις πληροφορίες στο Facebook αναφέρει ότι: Σπούδασε «Fashion Styling» στο «PANSIK scuola di moda», κι έτσι εξηγείται η αγάπη της για την μόδα, και με τις πόζες που μας χαρίζει σε όσους την ακολουθούμε, δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τα γνωστά μοντέλα της πασαρέλας.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram αναφέρει στο βιογραφικό της ότι έχει σπουδάσει «Making history since 1996».

Μένει στον Πειραιά, και αυτό εξηγεί την αγάπη της για τον Ολυμπιακό. Είναι σε σχέση με τον Λευτέρη Καπουράνη, και δηλώνει τόπο καταγωγής: «Amphoe Muang Phuket», των νησιών «Phuket» της Ταϊλάνδης.

Είναι μια από τις ομορφότερες Ελληνίδες, και θα το διαπιστώσετε και στις υπέροχες φωτογραφίες της που ακολουθούν.

Δείτε τη στο Facebook και στο Instagram

Απολαύστε τη στις φωτογραφίες της που ανεβάζει στους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media και πραγματικά μαγεύει όσους την ακολουθούν:

Ανθή Πασχαλινοπούλου Ανθή Πασχαλινοπούλου Ανθή Πασχαλινοπούλου Ανθή Πασχαλινοπούλου Ανθή Πασχαλινοπούλου Ανθή Πασχαλινοπούλου Ανθή Πασχαλινοπούλου Ανθή Πασχαλινοπούλου Ανθή Πασχαλινοπούλου Ανθή Πασχαλινοπούλου Ανθή Πασχαλινοπούλου Ανθή Πασχαλινοπούλου Ανθή Πασχαλινοπούλου Ανθή Πασχαλινοπούλου Ανθή Πασχαλινοπούλου Ανθή Πασχαλινοπούλου Ανθή Πασχαλινοπούλου Ανθή Πασχαλινοπούλου Ανθή Πασχαλινοπούλου Ανθή Πασχαλινοπούλου Ανθή Πασχαλινοπούλου



Spread the love