Spread the love


Η 19χρονη Bella Thorne έχει Instagram με 15.2 εκατ. followers, και φωτογραφίζεται ως μια νέα Marilyn Monroe στο κρεβάτι της μόνο με το σεντόνι της για «Harper’s BAZAAR» για το Απρίλιο 2017. Η Bella Thorne είναι μια Αμερικανίδα τραγουδίστρια, χορεύτρια και ηθοποιός. Στο Instagram την λατρεύουν. Δείτε γιατί..

Η Bella Thorne έγινε γνωστή μέσα από την σειρά της Disney «Shake It Up» το 2013, και παρά το νεαρό της ηλικίας έχει το ταλέντο που κανείς δεν μπορεί να μην το προσέξει.

«Είναι δύσκολο κάθε φορά κάνω ένα βήμα έξω από το σπίτι», παραδέχεται η Thorne, μέσα από την συνέντευξη στο «Harper’s BAZAAR», και μιλάει για την εμμονή της κοινωνίας στις διάσημες, που θέλει να μετατρέψει ακόμα και τις πιο αθώα στιγμές σε τροφή για τους παπαράτσι.

Η Thorne είναι και τραγουδίστρια, που ξεκίνησε απ΄όταν ήταν ακόμα παιδί, όταν ήταν εννέα ετών, αλλά είδε την καριέρα της να απογειώνεται όταν έλαβε μέρος στο «Big Love HBO» και στο «Shake It Up» της Disney..

Η 19χρονη Bella Thorne γεννήθηκε στις 8 Οκτωβρίου 1997, και το κοινό της την λατρεύει. Έχει όλα τα χρόνια μπροστά της για να κάνει μια τεράστια καριέρα, αφού το «ζουμερό» της κορμί και η γλυκιά της φωνή της δίνουν όλα εκείνα τα εφόδια για συνεχίζει να μας εντυπωσιάζει.

Δείτε σε ποιες κινηματογραφικές ταινίες έχει εμφανιστεί: imdb.com

Θα πρέπει επίσης να αναφέρουμε ότι στο Instagram έχει κάνει εξαιρετική δουλειά, αφού έχει 4,187 δημοσιευμένες φωτογραφίες της, που κατάφερε να τραβήξει περισσότερους από 15,2 εκατομμύρια followers.

Δείτε ορισμένες πληροφορίες και στη wikipedia.org

Η σελίδα της στο Facebook έχει συνολικά 9.991.987 εκατομμύρια φίλους που την ακολουθούν, και οι φωτογραφίες που δημοσιεύει, είτε μελαχρινή, είτε ξανθιά είναι πολύ εντυπωσιακές.

Δείτε τη στο Twitter το Facebook και στο Instagram

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Bella Thorne Bella Thorne Bella Thorne Bella Thorne Bella Thorne Bella Thorne Bella Thorne Bella Thorne Bella Thorne Bella Thorne Bella Thorne Bella Thorne Bella Thorne Bella Thorne Bella Thorne Bella Thorne Bella Thorne Bella Thorne Bella Thorne Bella Thorne Bella Thorne Bella Thorne Bella Thorne Bella Thorne Bella Thorne Bella Thorne Bella Thorne Bella Thorne



Spread the love