Spread the love


Δεν έχουμε λόγια για να περιγράψουμε τα οπίσθια της Ιταλίδας ντίβας του bikini που ζει μόνιμα στις ΗΠΑ, και όποτε βγαίνει στην παραλία παραμιλάν μέχρι και τα βότσαλα. Αυτή το φάρα όμως πραγματικά στήθηκε στα τέσσερα για να μας δώσει τις καλύτερες πόζες της !!

Είναι μια από τις πιο αγαπημένες Ιταλίδες στο ελληνικό αναγνωστικό κοινό των διαδικτυακών περιοδικών, και όχι άδικα.

Αυτή τη φορά όμως έδωσε αυτό που όλοι περιμέναμε. Τον καλύτερό της εαυτό, αφού το αναγνωρίζει, ότι το πιο δυνατό σημείο επάνω της είναι τα «επιστημονικά φτιαγμένα» οπίσθια.

Η Claudia Romani, εμφανίστηκε στην παραλία, κι έπεσε και αυτή τη φορά στα τέσσερα, γιατί εδώ που τα λέμε είναι μια στάση που της αρέσει. Η πολύ γνωστή στο ελληνικό αντρικό κοινό για τα απίστευτα οπίσθιά της βγήκε στην παραλία του Μαϊάμι και αναστέναξαν μέχρι και οι ξαπλώστρες.

Η Claudia Romani είναι ένα μοντέλο από την «L’Aquila» της Ιταλίας, που τα τελευταία χρόνια κάνει καριέρα στις ΗΠΑ. Η 34χρονη καλλονή έχει γεννηθεί στις 14 Απριλίου 1982 και με κάθε βόλτα της στην παραλία κάνει τον κόσμο να μην ξεκολλάει τα μάτια της από πάνω της.

Τέλος, θα πρέπει να σημειώσουμε ότι έχουμε πραγματοποιήσει πολλά αφιερώματα στο κορμί της, αλλά ακόμα ένα δεν μας πειράζει καθόλου, αφού αυτό το κορίτσι είναι χάρμα οφθαλμών, και ξέρει να προκαλεί τον φακό.

Σε όλες τις φωτογραφήσεις ο φακός εστιάζει στο πιο δυνατό σημείο επάνω της, κι αν δεν υποψιάζεσαι ποιο είναι αυτό, τότε δεν εχεις παρά να θαυμάσεις τις φωτογραφίες της που ακολουθούν.

Ίσως είναι γιατί επάνω της διακρίνουμε την πραγματική μεσογειακή ομορφιά με αναλογίες γυναικών της διπλανής πόρτας. Σαν αυτά το κορίτσια που βλέπουμε στις ελληνικές παραλίες και μας καθηλώνουν. Η Claudia όμως έχει όλο το πακέτο.

Δείτε την σελίδα της: claudiaromani.com

Η 34χρονη Claudia Romani από την L’Aquila είναι ένα γνωστό μοντέλο μετά τις φωτογραφήσεις της στο «GQ» και στο «Maxim» πραγματικά έχει πολύ όμορφα και «ζουμερά» οπίσθια κι έχει γεννηθεί στις 14 Απριλίου 1982.

Δείτε τη στο Twitter το Facebook και στο Instagram

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν, και ρίξτε μια ματιά στο βιογραφικό της: wikipedia.org

Claudia Romani Claudia Romani Claudia Romani Claudia Romani Claudia Romani Claudia Romani Claudia Romani Claudia Romani Claudia Romani Claudia Romani Claudia Romani Claudia Romani Claudia Romani Claudia Romani Claudia Romani Claudia Romani Claudia Romani Claudia Romani Claudia Romani Claudia Romani Claudia Romani Claudia Romani Claudia Romani

Claudia Romani Claudia Romani Claudia Romani Claudia Romani Claudia Romani Claudia Romani

Δείτε ακόμα:

Όλα τα φωτο-αφιερώματα του Lifeviews.gr στην Claudia Romani (ΦΩΤΟ)



Spread the love