Spread the love


Η ιταλίδα τηλεπερσόνα, Cristina Buccino, παίρνει… δέκα με τόνο, καθώς κάθε της φωτογραφία και εμφάνιση στην παραλία αλλά και σε βραδινές εξόδους της και   προκαλεί λιποθυμίες, διότι πρόκειται για εκρηκτική παρουσία.

Η Cristina Buccino είναι από τις πιο ωραίες γυναίκες στην Ιταλία κατά την άποψή μας βασικά η ωραιότερη και έχει μια ιδιαίτερη προτίμηση στους  παίκτες του campionato.

Ιντζάγκι, Βιέρι και Μποριέλο συγκαταλέγονται στους Ιταλούς ποδοσφαιριστές που έχουν περάσει από την… πλούσια αγκαλιά της καλλονής, Cristina Buccino που εκτός από μοντέλο κάνει καριέρα και ως παρουσιάστρια!

Ο Ιταλός επιθετικός Μάριο Μποριέλο  βρέθηκε πέρυσι τον Ιούνιο και γιόρτασε τα 34α γενέθλιά του μαζί με την τηλεπερσόνα  Cristina Buccino.

Αυτό είναι το νέο κορμί της Ιταλικής τηλεόρασης. Η Cristina Buccino κάνει την δική της καριέρα στην Ιταλία την ώρα που οι «καυτές» πόζες της κάνουν τον γύρο του διαδικτύου.

Η Ιταλίδα καλλονή έγινε γνωστή μέσα από την συμμετοχή της στο ριάλιτι «νησί» όπου την εξέλιξε σε νέα τηλεπερσόνα . Η μελαχρινή καλλονή παρουσιάζει το δικό της παιχνίδι  Rai Uno, ενώ την ίδια ώρα οι προτάσεις πέφτουν «βροχή» για την παρουσίαση νέων τηλεοπτικών σόου αλλά και για αποκαλυπτικές φωτογραφίσεις.

Δείτε πληροφορίες για το ΡΑΙ 1 στη Wikipedia.org

Ακόμη ένα μοντέλο φαίνεται πως έριξε στο κρεβάτι του ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Και αυτή είναι η εντυπωσιακή Ιταλίδα.  Η εντυπωσιακή καλλονή και φημολογείται πως το καλοκαίρι που πέρασε ήρθε πολύ κοντά με τον Κριστιάνο με τον οποίο έβγαινε στην Ίμπιζα.

Η Μπουτσίνο μίλησε στα ιταλικά ΜΜΕ λέγοντας πως γνωρίστηκε με τον Πορτογάλο ποδοσφαιριστή και πως έχει τις καλύτερες αναμνήσεις από εκείνον, αφού τις συμπεριφέρθηκε με τον καλύτερο τρόπο δείχνοντας πως είναι ένας κύριος με «κ» κεφαλαίο.

Όμως αν θα είναι ή είναι ακόμη μαζί κανείς δεν ξέρει, αφού ο φορ της «βασίλισσας» φημολογείται πως έχει σχέση με την Μις Ισπανία. Όμως αν μη τι άλλο μπορεί να πει κάποιος πως είναι μεγάλος «μοντελοπνίχτης».

Τέλος πριν ένα μήνα περίπου δημοσιεύματα έκαναν λόγο το νέο αμόρε του Colin Farrel  να είναι η Ιταλίδα σεξοβόμβα, Cristina Buccino. Λέτε πλέον αυτό το κορίτσι να κάνει και διεθνή καριέρα στην Αμερική; Γιατί όχι; Μπορεί πλέον να αποφάσισε να αλλάξει το τάργκετ γκρουπ της στους άνδρες και από τους ποδοσφαιριστές να το γυρίσει σε ηθοποιούς.

Δείτε την στο Facebook, το Twitter, το Instagram και στο Official site 

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Cristina Buccino Cristina Buccino Cristina Buccino Cristina Buccino Cristina Buccino Cristina Buccino Cristina Buccino Cristina Buccino Cristina Buccino Cristina Buccino Cristina Buccino Cristina Buccino Cristina Buccino Cristina Buccino Cristina Buccino Cristina Buccino Cristina Buccino Cristina Buccino Cristina Buccino Cristina Buccino Cristina Buccino Cristina Buccino Cristina Buccino Cristina Buccino Cristina Buccino Cristina Buccino Cristina Buccino Cristina Buccino Cristina Buccino Cristina Buccino Cristina Buccino Cristina Buccino



Spread the love