Spread the love


Η Ελληνίδα τραγουδίστρια Δέσποινα Βανδή έλκει την καταγωγή της από τον Πόντο, και παρά τα 47 της χρόνια παραμένει εντυπωσιακή και ερωτεύσιμη γυναίκα. Μάλιστα έχουν δεις το φως της δημοσιότητας φωτογραφίες της με «καυτό» σταυροπόδι της που δεν αφήνουν περιθώριο αμφισβήτησης.

Η Δέσποινα Βανδή εχει γεννηθεί στις 22 Ιουλίου του 1969 και είναι μια πολύ εντυπωσιακή 47χρονη, με σώμα που θα ζήλευαν κοπέλες πολύ νεότερες από αυτή.

Γεννήθηκε στο Τύμπινγκεν της Γερμανίας. Όταν ήταν 6 ετών μετακόμισε με τους γονείς της στην Καβάλα, από όπου είναι η οικογενειακή της καταγωγή, αφότου μετεγκαταστάθηκε εκεί η οικογένειά της η οποία προερχόταν από τον Πόντο.

Φοίτησε στο τμήμα «Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας» της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, χωρίς όμως να ολοκληρώσει τις σπουδές της.

Στην αρχή της καριέρας της άλλαξε το επίθετό της σε «Βανδή», για να κρύψει από τους γονείς της ότι τραγουδούσε.

Ξεκίνησε την καριέρα της το 1994, αφού παρακολούθησε μαθήματα τραγουδιού και φωνητικής. Για αρκετά χρόνια εργαζόταν σε νυχτερινά κέντρα της Θεσσαλονίκης, όπου ανάμεσα σε άλλους συνεργάστηκε και με τον Αντώνη Ρέμο την εποχή που οι μόνοι που τους γνώριζαν ήταν το κοινό της συμπρωτεύουσας.

Έχει παντρευτεί τον Ντέμη Νικολαΐδη στις 17 Ιουνίου 2003, με τον οποίο απέκτησε μία κόρη, την Μελίνα (8 Φεβρουαρίου 2004) και ένα γιο, τον Γιώργο (21 Αυγούστου 2007).

Η Δέσποινα Βανδή κυκλοφόρησε τον πρώτο της δίσκο με τίτλο «Γέλα μου» το 1994 από την Minos EMI. Ο δίσκος αυτός ξεχώρισε γιατί είχε το εξαιρετικό ντουέτο «Το Αδιέξοδο» με το Γιάννη Πάριο σε στίχους και μουσική του Βασίλη Καρρά.

Η Δέσποινα Βανδή ασχολείται εκτός από το τραγούδι και με τη μόδα, αφού σχεδιάζει δικά της ρούχα (despinavandi.gr) και με την ηθοποιία, όπου πρωταγωνιστεί στην ελληνική εκδοχή της μουσικής παράστασης  «Mama mia».

Τέλος να αναφέρουμε και την πολύ δυναμική συμμετοχή της στο τηλεπαιχνίδι Rising Star, το πιο πρωτοποριακό και διαδραστικό talent show παγκοσμίως που έχει σπάσει κάθε ρεκόρ ενεργού συμμετοχής των τηλεθεατών στη διαδικασία επιλογής των υποψηφίων, στον ΑΝΤ1!

Δείτε το προηγούμενο αφιέρωμα του lifeviews.gr στην Δέσποινα Βανδή (ΦΩΤΟ)

Τους υποψήφιους αναλαμβάνουν να αξιολογήσουν 4 κορυφαίοι καλλιτέχνες της ελληνικής μουσικής σκηνής. Ο Αντώνης Ρέμος, η Δέσποινα Βανδή, ο Κώστας Μακεδόνας και ο Χρήστος Μάστορας (Frontman του συγκροτήματος ΜΕΛΙSSES).

Τέλος, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι η Δέσποινα Βανδή στο Instagram έχει ανεβάσει 1,234 δημοσιευμένες φωτογραφίες της και έχει τραβήξει περισσότερους από 287 χιλιάδες followers.

Δείτε την στο Twitter το Facebook και στο Instagram

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Δέσποινα Βανδή Δέσποινα Βανδή Δέσποινα Βανδή Δέσποινα Βανδή

H Δέσποινα Βανδή μαγεύει τους θαμώνες σε όποιο νυχτερινό κέντρο κι αν εμφανίζεται;

Δέσποινα Βανδή Δέσποινα Βανδή Δέσποινα Βανδή Δέσποινα Βανδή Δέσποινα Βανδή



Spread the love