Spread the love


Η όμορφη μελαχρινή είναι μια από τις πιο εντυπωσιακές Ελληνίδες χορεύτριες, που όπου κι αν εμφανίζεται δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην μένει με το στόμα ανοιχτό βλέποντας την. Ασύλληπτα οπίσθια σε πρώτο πλάνο από την σέξι Ελληνίδα, που αποφάσισε να βγει έξω φορώντας μόνο μπουφάν, μπότες ως το γόνατο και καυτό στριγνκ.

Ασύλληπτα οπίσθια σε… πρώτο πλάνο από την σέξι Ελληνίδα, που αποφάσισε να βγει έξω φορώντας μόνο τα… απαραίτητα!

Ο λόγος για την καυτή χορεύτρια, Φανή Κουρτοπούλου, η οποία βγήκε στο κέντρο της Αθήνας μόνο με το μαύρο της το στρινγκ και προκάλεσε “εγκεφαλικά” με τα αδιανόητα οπίσθιά της!

Η Φανή Κουρτοπούλου εκτός από πολύ όμορφο σώμα, διαθέτει και έναν πολύ δικό της, ξεχωριστό τρόπο για να τρελαίνει κάθε ανδρική ύπαρξη, και όχι μόνο.

Οι καμπύλες της και ο τρόπος που τις παρουσιάζει τα χορευτικά της show μπορεί να μην σε αφήσουν να απολαύσεις το ποτό σου.

Διαθέτει ένα προφίλ στο Faccebook, και μια σελίδα που ενημερώνει με τον καλύτερο τρόπο όλους όσοι είναι φίλοι της για τα event που συμμετέχει.

Αν μία γυναίκα έχει όμορφο κορμί, αυτό δεν αρκεί για να ξεχωρίσει. Αυτό που κάνει τη διαφορά είναι και το παιχνίδι του μυαλού που μπορεί να κάνει μία γυναίκα και να κεντρίσει τόσο τα βλέμματα, αλλά και τον θαυμασμό των θαμώνων.

Δείτε τη στο Twitter το Facebook το Facebook II το και στο Instagram

Δείτε άλλο ένα αφιέρωμα στην Σοφία Κουρτοπούλου στο Lifeviews.gr

Απολαύστε όλες τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

καυτό στριγνκ

 καυτό στριγνκ καυτό στριγνκ καυτό στριγνκ καυτό στριγνκ καυτό στριγνκ καυτό στριγνκ καυτό στριγνκ καυτό στριγνκ καυτό στριγνκ καυτό στριγνκ καυτό στριγνκ καυτό στριγνκ καυτό στριγνκ καυτό στριγνκ καυτό στριγνκ καυτό στριγνκ  καυτό στριγνκ καυτό στριγνκ καυτό στριγνκ καυτό στριγνκ καυτό στριγνκ

 



Spread the love