Spread the love


Η 35χρονη Alessandra Ambrosio φωτογραφήθηκε για το περιοδικό «Narcisse Magazine» στο τείχος # 6 που κυκλοφόρησε για τον Απρίλιο του 2017. Η Alessandra Ambrosio είναι μια από τις πιο επώνυμες βραζιλιάνες, μοντέλο και ηθοποιός που επιλέγει πολύ προσεκτικά που θα ποζάρει.

Ο λόγος για το σούπερ μοντέλο που στο Instagram με 4,685 χιλιάδες δημοσιευμένες φωτογραφίες της κατάφερε να την ακολουθούν περισσότεροι από 8,3 εκατομμύρια followers, γιατί το αξίζει.

Αυτός είναι ο λόγος που είναι ένα από τα πιο αγαπημένα αγγελάκια της Victoria’s Secret.

Δείτε την σελίδα της  alessandraambrosio.com στο Instagram  στο Twitter και στο Facebook

Δείτε το προηγούμενο αφιέρωμα στην εκρηκτική και σέξι Alessandra Ambrosio (ΦΩΤΟ)

Όσο αφορά το περιοδικό «Narcisse Magazine» έχει μεγάλη εξειδίκευση στα μοντέλα κι έχει κι αυτό με την σειρά του πολύ καλοδουλεμένους λογαριασμούς στα social media με τα πρόσωπα που κατά καιρούς φωτογραφίζει για τις σελίδες του.

Δείτε το «Narcisse Magazine» στο Twitter το Facebook και στο Instagram

Βέβαια, θα πρέπει να αναφέρουμε και την συμμετοχή της Alessandra Ambrosio στο βίντεο του διαδικτυακού περιοδικού «LOVE» που κυκλοφόρησε τον Μάρτιο 2017 και τόμε μας είχε εντυπωσιάσει ευχάριστα με το κόκκινο μαγιό της.

Δείτε την Alessandra Ambrosio σε αφιέρωμα εδώ κι εδώ

Δείτε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Alessandra Ambrosio Alessandra Ambrosio Alessandra Ambrosio Alessandra Ambrosio Alessandra Ambrosio Alessandra Ambrosio Alessandra Ambrosio Alessandra Ambrosio Alessandra Ambrosio Alessandra Ambrosio Alessandra Ambrosio Alessandra Ambrosio



Spread the love