Spread the love


Η 29χρονη Lana Zakocel είναι ένα πανέμορφο μοντέλο από την Λετονία που με την τελευταία της φωτογράφηση στο «Maxim Magazine» κέντρισε όλα τα αντρικά βλέμματα του πλανήτη. Είναι ακόμα μια κοπέλα με επιλεκτικές αναλογίες που πρέπει να ακολουθήσεις.

H Lana Zakocela γεννήθηκε στις 21 Ιουλίου 1987 (ηλικία 29 ετών) στην Λετονία και είναι μοντέλο με έδρα το Παρίσι. Είναι παντρεμένη με τον με τον επιχειρηματία και διπλωμάτη Justin Etzin μετά από έναν πολυτελέστατο γάμο στις Σεϊχέλες μετά από σχέση για έξι ετών.

Η Lana Zakocela γεννήθηκε στη Λετονία το 1987, αλλά στα 16 της, μετακόμισε στην Αγγλία όπου και σπούδασε στην σχολή μαθηματικών Chatham και στο Ινστιτούτο Ολοκληρωμένης Διατροφής.

Το 2006 έσπασε το συμβόλαιό της από το πρακτορείο μοντέλων Nevs της Αγγλίας και προσχώρησε στο «Ruth Malka» και «Karin Models» στο Παρίσι. Αυτή τη στιγμή εκπροσωπείται από τα πρακτορεία μοντέλων «Mc2» και «The Lions» της Νέας Υόρκης και του Λος Άντζελες και από το γραφείο «The Hive» για το Ηνωμένο Βασίλειο.

Ο Zakocela εμφανίστηκε στη διαφήμιση για το Garnier, Dior, Clarins, Lancaster και τον Thierry Mugler, και έγινε πιο γνωστή από την φιλοξενία των φωτογραφιών της στη Vogue της Ταϊβάν το 2013.

Η Zakocela ήταν το κορίτσι που έκαψε καρδιές όταν εμφανίστηκε στην διαφήμιση για το άρωμα Antonio Banderas «Queen of Seduction».

Αυτή τη φορά πόζαρε για το «Maxim Magazine» και δεν αφήνει περιθώρια για να αμφισβητήσει κάποιος το ταλέντο της μπροστά στον φωτογραφικό φακό.

Όπως αναφέρει η Lana Zakocela στο site της: «Μετά από λίγα χρόνια ταξιδεύω μεταξύ Παρίσι- Λονδίνο και Μιλάνο, τελικά μετακόμισα στη Νέα Υόρκη.

Ζώντας στη Νέα Υόρκη για τα τελευταία δύο χρόνια, έχω πάθος για τη μελέτη ολιστικής ιατρικής και των τεχνικών κατά της γήρανσης, και το 2015 έγινα πιστοποιημένη προπονητής υγείας.

Κρατώ πάντα τον εαυτό μου πολύ υγιή και στενά συνδεδεμένο με τη φύση. Λατρεύω τον κόσμο και τη φύση που αποτελεί κάθε μέρος του. Είμαι άτομο που παρατηρεί κάθε λεπτομέρεια γύρω μου. Από τα σύννεφα που έχουν σχήμα καρδιάς μέχρι τον ήχο του ανέμου, και τη μυρωδιά κάθε λουλουδιού».

Δείτε το site της lana.nyc

Τέλος, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι η Lana Zakocela στο Instagram δεν τα πάει άσχημα αφού με 479 δημοσιευμένες φωτογραφίες της έχει καταφέρει να την ακολουθήσουν περισσότεροι από 75,9k χιλιάδες followers.

Δείτε τη στο Twitter το Facebook και στο Instagram

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι αγαπάει την Ελλάδα και την Μύκονο, και γι αυτό χάρισε πολύ όμορφες φωτογραφίες της στους φίλους που την ακολουθούν:

Lana Zakocel Lana Zakocel Lana Zakocel Lana Zakocel Lana Zakocel Lana Zakocel Lana Zakocel Lana Zakocel Lana Zakocel Lana Zakocel Lana Zakocel Lana Zakocel Lana Zakocel Lana Zakocel Lana Zakocel



Spread the love