Spread the love


Η πανέμορφο μοντέλο Irina Shayk έγινε μητέρα, αφού σχεδόν πριν ένα μήνα έφερε στο φως το παιδί της, καρπός του έρωτα της με τον πολύ γνωστό ηθοποιό του Hollywwod, Bradley Cooper. H Irina Shayk πόζαρε ξανά με μαγιό και γονάτισε το Internet.

Η Irina Shayk σχεδόν ένα μήνα μετά την γέννηση του πρώτου της παιδιού ποζάρει με φορώντας ένα μαύρο σέξι μπικίνι, πάνω σε φουσκωτά χείλη μέσα στην πισίνα, και τους αφήνει όλους άφωνους με τις τέλειες αναλογίες της.

Το γνωστό μοντέλο έφερε στον κόσμο στις 21 Μαρτίου τον καρπό του ερωτά της με τον διάσημο ηθοποιό Bradley Cooper, αλλά παρά τον πρόσφατο τοκετό της όμως το κορμί της παραμένει καλλίγραμμο.

Το μοντέλο ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μια φωτογραφία όπου απολαμβάνει τον ήλιο σε μια πισίνα κόβοντας την ανάσα στους χιλιάδες θαυμαστές της.

Είναι πλέον μια ευτυχισμένη σέξι μητέρα, η οποία έχει ξετρελαθεί με την κορούλα της. Αυτή της η φωτογραφία που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, είναι η πρώτη δημόσια εμφάνισή της και για να μην ξεχνιόμαστε, είπε να ποζάρει με το αγαπημένο της μπικίνι αφήνοντας τους πάντες με το στόμα ανοιχτό, καθώς, όπως βλέπετε, το σώμα της έχει επανέλθει τελείως μετά τη γέννα.

Δείτε την σελίδα της irinashaykofficial.com

Τέλος, και μόνο για την ιστορία θα πρέπει να αναφέρουμε ότι το πανέμορφο μοντέλο λατρεύεται στο Instagram αφού έχει δημοσιεύσει περισσότερες από 1,065 φωτογραφίες της κι έχει καταφέρει να τραβήξει επάνω της περισσότερους από 8.1 εκατομμύρια followes.

Δείτε τη στο Twitter το Facebook και στο Instagram

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Ας ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram:

? @madamefigarofr ? Shot in Paris by @nicobustos & #juliguillet.. Big thanks to my @lorealmakeup #family.. @karimrahmanmakeup @stephanelancien ??

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη irinashayk (@irinashayk) στις

Δείτε την Irina Shayk μαζί με τον αγαπημένο της σύζυγο Bradley Cooper:

Irina Shayk Irina Shayk Irina Shayk Irina Shayk Irina Shayk Irina Shayk Irina Shayk Irina Shayk

Irina Shayk

Irina Shayk

Τέλος, δείτε την Irina Shayk όταν ήταν έγκυος:

Δείτε ακόμα:

Η Irina Shayk σε βίντεο για το LOVE 2016

Η Irina Shayk σε σέξι φωτο για το περιοδικό «Madame Figaro»

Irina Shayk: H Ρωσίδα καλλονή «γονάτισε» το Instagram (ΦΩΤΟ)

Η Emily Ratajkowski topless στο Μεξικό (ΦΩΤΟ)



Spread the love