Spread the love


Ακόμα δεν έφυγε από το δημοφιλές τηλεπαιχνίδι Survivor πόζαρε με μαγιό για τα μάτια των πιστών της φίλων που την στήριζαν όλο αυτό το χρονικό διάστημα. Πραγματικά είναι εντυπωσιακή όταν φοράει το bikini της… Δείτε την.

Αν και από τους πιο δυνατούς παίκτες του Survivor, με μεγάλες δυνατότητες ακόμη και για τελικό, η Ειρήνη Κολιδά εγκατέλειψε πολύ νωρίς τον Άγιο Δομίνικο, προκαλώντας μεγάλη στεναχώρια, κυρίως στους άνδρες φανατικούς τηλεθεατές του Survivor.

Μια μικρή γεύση από τα όσα είχαμε, αλλά χάσαμε, αφότου η δυναμική μαμά έφυγε από το παιχνίδι, μας υπενθυμίζει, το εξώφυλλο στο νέο τεύχος του Down Town που κυκλοφορεί σήμερα Πέμπτη 24 Απριλίου.

Εκεί η πρώην «μαχήτρια» ποζάρει με μαγιό και το σίγουρο είναι πως προκαλεί «εγκεφαλικά» στον ανδρικό πληθυσμό.

Στη συνέντευξη που παραχωρεί στο περιοδικό, με τίτλο «Στο Survivor άσπρισαν τα μαλλιά μου», απαντά σε όλα τα φλέγοντα ερωτήματα, όπως για το εάν πήρε αποζημίωση για το τροχαίο, αλλά και αν υπήρχε κάποιο φλερτ με τον συμπαίκτη της στους «Μαχητές» Κώστα Αναγνωστόπουλο.

Η Ειρήνη Κολιδά, μια από τις λαμπερότερες παρουσίες του Survivor,  βρίσκεται στην Κύπρο, καθώς θα δώσει το δυναμικό παρών της στη 12η απονομή των βραβείων Madame Figaro για τις «Γυναίκες της Χρονιάς 2016».

Η Ειρήνη Κολιδά εργάζεται ως pesonal trainer. Είναι η «όμορφη» γυμνάστρια των «Μαχητών» του Survivor με το καταπληκτικό σώμα, είναι 35 ετών και μητέρα ενός αγοριού. Έχει σπουδάσει σε ΙΕΚ γραφιστικής και μελισσοκομίας και έχει τελειώσει και το ΤΕΦΑΑ.

Κάνει πρωταθλητισμό στο κανόε καγιάκ και συμμετέχει σε αγώνες ανώμαλου δρόμου. Η συμμετοχή της στο Survivor  έγινε για την εμπειρία και γιατί η ίδια νοιώθει πως είναι γεννημένη για ακραίες καταστάσεις.

«Η γυμναστική είναι μέσα στο ζωή μου. Είναι ο τρόπος ζωής μου. Δεν μπορώ να ζήσω χωρίς αυτό. Κάνω κάτι που αγαπάω πολύ και ήθελα πάντα να κάνω.

Το κανόε  καγιάκ είναι ένα άθλημα το οποίο το επέλεξα γιατί αγαπάω πολύ τη θάλασσα. Είναι ένα άθλημα που με ηρεμεί.

στο «Έθνος της Κυριακής» παραχώρησε η Ειρήνη Κολιδά, αποκαλύπτοντας ότι έχει πρόταση από την παραγωγή του παιχνιδιού για να συμμετάσχει και στον επόμενο κύκλο του ριάλιτι, ενώ παράλληλα μίλησε και για την αποζημείωση!

Στο Έθνος της Κυριακής που μας περασε είχε μιλήσει η Ειρήνη Κολιδά και αποκάλυψε ότι η παραγωγή του Survivor της έκανε πρόταση να συμμετάσχει και στο επόμενο ριάλιτι, καθώς η φετινή της πορεία έληξε «άδοξα».

Η Ειρήνη επίσης διευκρίνισε ότι ούτε εκείνη ούτε ο Μάριος πήραν αποζημίωση για το ατύχημά τους, διαψεύδοντας τις φήμες που είχαν ακουστεί.

Για το αν θα την δούμε στο επόμενο Survivor: «Το θέλω και θα το σκεφτώ πολύ σοβαρά. Να έχουμε πρώτα την υγεία μας. Σκέφτομαι το σήμερα, δεν σκέφτομαι το αύριο».

Για το αν έλαβε αποζημίωση εκείνη και ο Μάριος για το τροχαίο: «Όχι, σε καμία περίπτωση. Δεν πήραμε καμία αποζημίωση».

Για την υπόσχεση της παραγωγής για συμμετοχή στο Survivor 2: «Αυτό ναι, το συζητήσαμε. Μας είπαν αν θέλουμε να πάρουμε μέρος στον επόμενο κύκλο του προγράμματος».

Για το αν την ενδιαφέρει ο χώρος της τηλεόρασης: «Πολύ και μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Μου άρεσε πολύ η δουλειά της παραγωγής όπως την είδα όταν αποχώρησα από το Survivor αλλά παρέμενα στον Άγιο Δομίνικο».

Δείτε την στο Twitter στο Facebook, το Facebook I, και στο Instagram

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

SURVIVOR EIRINI

H σπουδαία πορεία της Ειρήνης στο #SurvivorGR αποδεικνύει, ότι είναι μια πραγματική Μαχήτρια. Το ήθος και η αξιοπρέπειά της θα λείψουν από το παιχνίδι. Περαστικά Ειρήνη!

Δημοσιεύτηκε από Survivor Greece στις Παρασκευή, 31 Μαρτίου 2017

 



Spread the love