Spread the love


Η Ειρήνη Κούτση είναι ακόμα μια εντυπωσιακή Ελληνίδα, που προκαλεί δέος και θαυμασμό στους φίλους της στα social media, στους φίλους της που την ακολουθούν, αλλά πιο πολύ σε αυτούς που τυχαίνει να την δούνε από κοντά. Δεν αδικούμε όσους λένε ότι είναι η Ελληνίδα Αντζελίνα Τζολί.

Η Ειρήνη Κούτση όπως μαρτυράνε και οι φωτογραφίες της που ακολουθούν έχει στόφα πραγματικού Top Model, αλλά στην πραγματικότητα είναι δημοσιογράφος.

Μάλιστα, όσοι την γνωρίζουν, βλέπουν μια μεγάλη ομοιότητα με την σταρ του Hollywood Αντζελίνα Τζολί, γιατί έχει πολύ γλυκά χαρακτηριστικά και σώμα που δεν αφήνει ασυγκίνητο κανέναν, σε κάθε έξοδο της στην νυχτερινή Αθήνα.

Η Ειρήνη Κούτση είναι μια υπέροχη Δίδυμος στο ζώδιο, ως τόπο διαμονής δηλώνει την Αθήνα, και Τόπος καταγωγής της είναι η Ζάκυνθος όπως αναφέρει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, κι έχει τελειώσει τη σχολή δημοσιογραφίας ANT1.

Μάλιστα, σε παλαιότερη συνέντευξή της, έχει παραδεχτεί ότι στα ενδιαφέροντά της είναι: το διάβασμα, η μουσική, αλλά και ο χορός.

Από τις απαντήσεις της καταλαβαίνουμε ότι η κοπέλα έχει επίπεδο, και γι αυτό στις άμεσες φιλοδοξίες της, και στους στόχους της αναφέρει ότι θέλει: Να κάνει τα όνειρα της πραγματικότητα, τα ταξίδια, το διάβασμα και η μελέτη άλλων πολιτισμών την βοηθούν στην έκφραση του λόγου, στην απόλυτη συνειδητοποίηση στο τι ακριβώς την γεμίζει αν και πιστεύει πως η ψυχή του ανθρώπου είναι άβυσσος και πόσο μάλλον της γυναίκας.

Ποζάρει σαν σταρ στα social media, αλλά συζητάει να επιστρέψει στην δημοσιογραφία μετά από μια μεγάλη αποχή γιατί αισθάνεται κατασταλαγμένη στο τι την κάνει δημιουργική.

Εντύπωση προκαλεί η απάντησή της ότι σαν στιγμή αδυναμίας είναι: Όταν κοιτάει τα μάτια μικρών παιδιών.

Στα προσωπικά της δηλώνει ελεύθερη, και απαντάει για το φλερτ ότι: Το φλερτ υπήρχε στην εποχή των γονιών της, της Γιαγιάς και του Παππού της, τώρα υπάρχει ανανδρία, ανασφάλεια. Αν η αερολογία θεωρείται φλερτ τότε ναι υπάρχει.

Μια όμως στιγμή που εκτίμησε το αντρικό φλερτ ήταν: Όταν ήρθε κάποιος και μου είπε, δεν είσαι μόνο όμορφη έχεις και το πιο καθαρό βλέμμα που έχω δει ποτέ!

Έχει μια ιδιότυπη άποψη για το άλλο φύλλο, όταν πρόκειται να απαντήσει στην ερώτηση για τον ιδανικό άντρα που θα ήθελε δίπλα της: Λίγο πιο αντράκι από εκείνη, ρομαντικός και αλήτης αλλά με την καλή έννοια όχι τσάμπα μάγκας

Εντύπωση προκαλεί και η απάντησή της για την αγαπημένη της κινηματογραφική ταινία, αφού δεν μοιάζει καθόλου συναισθηματική αλλά, όταν μίλησε για την αγαπημένη ταινία τότε καταλάβαμε περισσότερα για τον χαρακτήρα της αφού απάντησε το: Hatsiko, όσες φορές και να την δει δακρύζει

Δεν έχει αγαπημένο στέκι : Όπου πάει έχει κοντά τις φίλες της, πάει παντού αρκεί να έχει γύρω της ανθρώπους που αγαπάει

Της αρέσουν πάρα πολύ όλα τα γυναικεία αξεσουάρ όπως: Οι μεγάλες τσάντες, γιατί της αρέσει το χάος, ακόμα και εκεί, να ψάχνει και να μην βρίσκει τίποτα!

Της αρέσουν τα Ταξίδια, και αγαπημένος της προορισμός είναι η: Αβάνα της Κούβας, γιατί πιστεύει ότι στην προηγούμενη ζωή είχε γεννηθεί εκεί και ας μην έχει πάει ποτέ!

Είναι μια κοπέλα, που δεν πρέπει να την κρίνουμε μόνο από την εξωτερική της εμφάνιση, αλλά και για τον χαρακτήρα της αφού: Δεν κρατάει κακίες και θεωρεί κακό γιατί δίνει πολλές ευκαιρίες στους άλλους.

Τέλος, όταν δίνει ευχές, πιάνει τον παλμό του Έλληνα αφού εύχεται: Υγεία πάνω απ όλα, αγάπη και καψούρα μέχρι τρέλας.

Μάλιστα, όταν ρωτήθηκε για το εάν έχει Twitter τότε η απάντησή της μας άφησε έκπληκτους για το χιούμορ της: Είχε παλιά αλλά βαρέθηκε να ασχολείται με πουλάκια και retweet ..

Δείτε τη στο Facebook το Facebook II και στο Ιnstagram 

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Ειρήνη Κούτση Ειρήνη Κούτση Ειρήνη Κούτση Ειρήνη Κούτση Ειρήνη Κούτση Ειρήνη Κούτση Ειρήνη Κούτση Ειρήνη Κούτση Ειρήνη Κούτση Ειρήνη Κούτση Ειρήνη Κούτση Ειρήνη Κούτση Ειρήνη Κούτση Ειρήνη Κούτση Ειρήνη Κούτση Ειρήνη Κούτση Ειρήνη Κούτση Ειρήνη Κούτση Ειρήνη Κούτση Ειρήνη Κούτση Ειρήνη Κούτση Ειρήνη Κούτση Ειρήνη Κούτση Ειρήνη Κούτση Ειρήνη Κούτση Ειρήνη Κούτση Ειρήνη Κούτση Ειρήνη Κούτση Ειρήνη Κούτση Ειρήνη Κούτση



Spread the love