Spread the love


Είναι 20 χρονών, τη λένε Κωνσταντίνα Στεργίου και όταν την ρωτήσεις τι ομάδα είναι απαντάει: «Ολυμπιακός φυσικά». Έχει τα πιο όμορφα μάτια που σε καθηλώνουν, και ποζάρει σαν μοντέλο στα social media. Η Κωνσταντίνα θα σε κάνει να την ερωτευτείς.

Η Κωνσταντίνα Στεργίου είναι ο λόγος που θα σε κάνει να προσπαθήσεις να μπεις στο νοσοκομείο.

Είναι μια από τις ωραιότερες Ελληνίδες νοσοκόμες, ενώ η λατρεία που έχει με το Instagram την έχει κάνει ιδιαιτέρως δημοφιλή στο ανδρικό κοινό, και όχι μόνο.

Η Κωνσταντίνα είναι όμορφη και εντυπωσιακή και σε καθηλώνει όταν σε κοιτάζει στα μάτια. Δεν έχει κλείσει τα 25 της χρόνια, όμως μπορούμε να την χαρακτηρίσουμε ως την απόλυτη Ελληνίδα.

Αν λοιπόν σας βγάλει ο δρόμος στο Ηράκλειο της Κρήτης, βρείτε τρόπο να τραυματιστείτε ώστε να πέσετε στα χέρια της όμορφης νοσοκόμας με καταγωγή από τη Ναύπακτο!

Η Κωνσταντίνα, κατάγεται από την Ναύπακτο, όμως σπουδάζει νοσηλευτική στο Ηράκλειο Κρήτης.

Μπορεί κάποιους να τους χαλάει που υποστηρίζει τους Ερυθρόλευκους αλλά είμαστε σίγουροι πως θα κάνουν ουρά για μία ένεση από τα χεράκια της.

Έτσι, δικαίως την χαρακτηρίζουν ως την όμορφη φοιτήτρια με το καλλίγραμμο κορμί και τα υπέροχα μάτια.

Τέλος, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι στο Instagram έχει κάνει πολύ εντυπωσιακή δουλειά, αφού έχει καταφέρει σχεδόν το ακατόρθωτο, αφού με μόνο 226 δημοσιευμένες φωτογραφίες της έχει κάνει να την ακολουθήσουν περισσότεροι από 43.3 χιλιάδες followers.

Δείτε τη στο Facebook και στο Instagram

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Κωνσταντίνα Στεργίου Κωνσταντίνα Στεργίου  Κωνσταντίνα Στεργίου Κωνσταντίνα Στεργίου Κωνσταντίνα Στεργίου Κωνσταντίνα Στεργίου Κωνσταντίνα Στεργίου Κωνσταντίνα Στεργίου Κωνσταντίνα Στεργίου Κωνσταντίνα Στεργίου Κωνσταντίνα Στεργίου Κωνσταντίνα Στεργίου Κωνσταντίνα Στεργίου Κωνσταντίνα Στεργίου Κωνσταντίνα Στεργίου Κωνσταντίνα Στεργίου Κωνσταντίνα Στεργίου Κωνσταντίνα Στεργίου Κωνσταντίνα Στεργίου Κωνσταντίνα Στεργίου Κωνσταντίνα Στεργίου Κωνσταντίνα Στεργίου Κωνσταντίνα Στεργίου Κωνσταντίνα Στεργίου Κωνσταντίνα Στεργίου Κωνσταντίνα Στεργίου Κωνσταντίνα Στεργίου Κωνσταντίνα Στεργίου Κωνσταντίνα Στεργίου Κωνσταντίνα Στεργίου Κωνσταντίνα Στεργίου Κωνσταντίνα Στεργίου Κωνσταντίνα Στεργίου Κωνσταντίνα Στεργίου Κωνσταντίνα Στεργίου Κωνσταντίνα Στεργίου Κωνσταντίνα Στεργίου Κωνσταντίνα Στεργίου Κωνσταντίνα Στεργίου Κωνσταντίνα Στεργίου Κωνσταντίνα Στεργίου Κωνσταντίνα Στεργίου Κωνσταντίνα Στεργίου



Spread the love