Spread the love


Η Κορίνα Εμμανουηλίδου είναι από την όμορφη πόλη της Μακεδονίας, την Κοζάνη, και επαληθεύει με τον καλύτερο τρόπο ότι οι γυναίκες της Μακεδονίας είναι μακράν πιο όμορφες από τις υπόλοιπες. Λατρεύει το βόλεϊ και όνειρό της είναι να γίνει δημοσιογράφος.

Η Κορίνα Εμμανουηλίδου είναι κάτοικος Κοζάνης, με καταγωγή και από τη Βέροια, και κάνει ήδη με επιτυχία τα πρώτα της βήματα στο χώρο του μόντελιγκ, συμμετέχοντας στις πρώτες της επιδείξεις μόδας.

Παράλληλα ασχολείται με τον αθλητισμό, παίζοντας βόλεϊ, σε συνδυασμό πάντα με τα μαθήματά της στο Λύκειο.

Όπως λέει η ίδια: «Φέτος έκανα τα πρώτα επαγγελματικά μου βήματα, αλλά ακόμη δεν ανήκω σε κάποιο πρακτορείο, κάτι που, όμως, είναι στα μελλοντικά μου σχέδια. Θα ήθελα επίσης στο μέλλον να ασχοληθώ με το χώρο της δημοσιογραφίας, παράλληλα με το χώρο του μόντελινγκ».

Και συνεχίζει: «Γενικότερα τα χόμπι μου συμπεριλαμβάνουν τον αθλητισμό και συγκεκριμένα το βόλεϊ με το οποίο ασχολούμαι εδώ και 4 χρόνια και επίσης φέτος άρχισα να δουλεύω ως μοντέλο».

«Περνάω αρκετό χρόνο με τους φίλους μου βγαίνοντας έξω και πηγαίνοντας ταξίδια. Στον ελεύθερο μου χρόνο βγαίνω κυρίως έξω για φαγητό και για ποτό εξίσου».

Μάλιστα, είναι από τα κορίτσια που δεν κρύβουν την αγάπη τους για το ποδόσφαιρο: «Από μικρή υποστηρίζω την ομάδα του Βορρά, και αυτή δεν είναι άλλη πέρα από τον ΠΑΟΚ».

Επίσης, μας πληροφορεί ότι: «Ένας από τους αγαπημένους μου προορισμούς είναι η Κολωνία στην Γερμανία ειδικά τις μέρες του χειμώνα».

Δεν ξέρουμε αν τα ζώδια είναι ο καθρέπτης της ψυχής αλλά: «Είμαι Ιχθύς αλλά δεν είμαι και τόσο ευαίσθητη όπως θεωρείται».

Η Κορίνα έχει καλές σχέσεις με το αντρικό φύλλο και η αλήθεια είναι ότι δεν ζητάει πολλά: «Το ιδανικό αρσενικό για μένα θα πρέπει πρώτα από όλα να είναι πιστό και ειλικρινής απέναντι μου, από εκεί και πέρα όλα χτίζονται στα πλαίσια μιας υγιούς σχέσης»!

Τα όνειρα στης για το μέλλον είναι απλά: «Τα όνειρα μου και οι στόχοι μου για το μέλλον είναι αρχικά πως θα ήθελα να ασχοληθώ με τον χώρο της δημοσιογραφίας αλλά παράλληλα και με το χώρο του μόντελινγκ καθώς είναι το μεγαλύτερο μου όνειρο ! Με δουλειά και πίστη στον εαυτό μου πιστεύω πως όλα κατακτώνται».

Δείτε τη στο Facebook και στο Instagram

Τέλος, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι η Κορίνα Εμμανουηλίδου έχει πετύχει το απόλυτο σκορ στο Instagram, αφού με μόνο 138 δημοσιευμένες φωτογραφίες της έχει καταφέρει να τραβήξει το ενδιαφέρον περισσότερων των 83,4 χιλιάδων followers.

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

 Κορίνα Εμμανουηλίδου
Κορίνα Εμμανουηλίδου Κορίνα Εμμανουηλίδου Κορίνα Εμμανουηλίδου Κορίνα Εμμανουηλίδου Κορίνα Εμμανουηλίδου Κορίνα Εμμανουηλίδου Κορίνα Εμμανουηλίδου Κορίνα Εμμανουηλίδου Κορίνα Εμμανουηλίδου Κορίνα Εμμανουηλίδου Κορίνα Εμμανουηλίδου Κορίνα Εμμανουηλίδου Κορίνα Εμμανουηλίδου Κορίνα Εμμανουηλίδου Κορίνα Εμμανουηλίδου Κορίνα Εμμανουηλίδου Κορίνα Εμμανουηλίδου Κορίνα Εμμανουηλίδου Κορίνα Εμμανουηλίδου



Spread the love