Spread the love


Η Λάουρα Δημητρίου είναι πιο «καυτή» και από τον ήλιο του μεσημεριού, και όταν βγάζει selfies ξέρει που να στοχεύει. Εκεί που πέφτει η πρώτη αντρική ματιά πάνω στο γυναικείο κορμί. Πληθωρική και σικάτη, ανεβάζει την ένταση όταν παίζει μουσική, και αναστατώνει τους άντρες.

Το χουμε ξαναπεί πως μία εικόνα ισούται με περισσότερες από χίλιες λέξεις. Όταν όμως μιλάμε για την Λάουρα Δημητρίου δεν φτάνει μόνο μια φωτογραφίας της, αλλά ένα ολοκληρωμένο αφιέρωμα.

Το «ζουμερό» κορμί της, μαζί με το αισθησιακό και ναζιάρικο το βλέμμα της φτιάχνουν ένα αποτέλεσμα άκρως εκρηκτικό.

Η Λάουρα λοιπόν, έχει το τέλειο μπούστο, χωρίς να ενδιαφέρει κανέναν τι λένε οι πολύ κακές γλώσσες για αυτό. Ότι δηλαδή το έχει «πειράξει» και το έχουν πιάσει αρκετοί χειρουργοί για να γίνει έτσι, εκρηκτικό.

Η Λάουρα Δημητρίου όταν πηγαίνει για σολάριουμ φροντίζει να ανεβάσει και τις σχετικές φωτογραφίες ώστε να μας ταράζει κανονικά.

Αγαπάει τα σέξι δαντελένια εσώρουχα, και δίνει φιλάκια στην κάμερα, με τα χείλη της που στάζουν μέλι.

Για όσους δεν την γνωρίζουν θα πρέπει να αναφέρουμε ότι η Λάουρα Δημητρίου είναι 24 ετών που θέλει πολύ να ασχοληθεί πιο επαγγελματικά με το modeling, κι εμείς της ευχόμαστε να το επιτύχει γιατί το αξίζει.

Πολλές φορές θα έχει συμβεί σε αρκετούς να βρεθούν σε κάποιο μαγαζί και θα την δούνε πίσω από τα decks να παίζει μουσική και να φτιάχνει ατμοσφαίρα, ώστε οι θαμώνες να «φεύγουν» εντελώς.

Όποιος έχει αντίθετη γνώμη, το μόνο που έχει να κάνει είναι να επισκεφθεί τον προσωπικός της λογαριασμό στο Facebook και όλες οι απορίες θα λυθούν πολύ γρήγορα, γιατί η Λάουρα δεν θέλει τίποτα να μένει κρυφό.

Το ξανθό κορίτσι, όπου σταθεί και όπου βρεθεί προκαλεί με την σέξι εμφάνισή της και τα σχόλια είναι αμέτρητα μαζί με τα Like και τον θαυμασμό των φίλων της.

Δείτε τη στο Facebook και στο Instagram

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Λάουρα Δημητρίου Λάουρα Δημητρίου Λάουρα Δημητρίου Λάουρα Δημητρίου Λάουρα Δημητρίου Λάουρα Δημητρίου Λάουρα Δημητρίου Λάουρα Δημητρίου Λάουρα Δημητρίου Λάουρα Δημητρίου Λάουρα Δημητρίου Λάουρα Δημητρίου Λάουρα Δημητρίου Λάουρα Δημητρίου Λάουρα Δημητρίου Λάουρα Δημητρίου Λάουρα Δημητρίου Λάουρα Δημητρίου Λάουρα Δημητρίου Λάουρα Δημητρίου Λάουρα Δημητρίου Λάουρα Δημητρίου Λάουρα Δημητρίου Λάουρα Δημητρίου Λάουρα Δημητρίου Λάουρα Δημητρίου Λάουρα Δημητρίου Λάουρα Δημητρίου Λάουρα Δημητρίου Λάουρα Δημητρίου Λάουρα Δημητρίου Λάουρα Δημητρίου Λάουρα Δημητρίου Λάουρα Δημητρίου



Spread the love