Spread the love


Η Maria Fernanda Muriel έκανε μια πολύ αποκαλυπτική φωτογράφηση στο Soho magazine, που μετά από αυτό καταλάβαμε γιατί η χώρα της ονομάστηκε έτσι. Εκτός από μοντέλο είναι και τηλεοπτική παρουσιάστρια, και πράγματι κόβει την ανάσα.

Βέβαια, δεν είναι η πρώτη φωτογράφηση, αλλά στο παρελθόν έχει ποζάρει για το περιοδικό Playboy, με τεράστια επιτυχία.

Η θεαματική γυναίκα είναι μοντέλο που λατρεύει το ποδήλατο και σύντομα θα αποφοιτήσει με πτυχίο επικοινωνίας.

Η María Fernanda Muriel έχει λάβει αρκετές προσφορές για να αλλάξει δρόμο και να εμφανιστεί στο «γυαλί» ως τηλεοπτική παρουσιάστρια.

Η καριέρα της άρχισε όταν είχε προσκληθεί, σχεδόν πριν από τέσσερα χρόνια να περπατήσει στην πασαρέλα της Colombiamoda και από τότε δεν έχει σταματήσει.

Έχει φωτογραφηθεί για διάφορες μάρκες εσωρούχων στην Κολομβία, το Μεξικό, τον Παναμά και τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Μάλιστα για τις ανάγκες του της προώθησης της φωτογράφησης στο «Soho magazine» γυρίστηκε κι ένα εκπληκτικής αισθητικής βίντεο, με την María Fernanda Muriel να πρωταγωνιστεί σαν μια αληθινή βασίλισσα με μαγιό.

Έχει απίστευτο σώμα, τέλειο μπούστο και πολύ εντυπωσιακούς γλουτούς με ολοστρόγγυλα οπίσθια που κάνει τους Λατίνους της Νοτίου Αμερικής να έχουν χάσει το μυαλό της.

Η αλήθεια είναι, όταν παρουσιάζουμε κοπέλες από την Λατινική Αμερική διαπιστώνουμε ότι πραγματικά ξέρουν να επιλέγουν μοντέλα, και μοιάζουν πολύ με τις γυναίκες της Μεσογείου.

Η Κολομβία όμως είναι φυτώριο μοντέλων, αφού τα κορίτσια που ξεχωρίζουν, κάνουν καριέρα στην Αργεντινή, το Μεξικό, την Βραζιλία, αλλά και τις ΗΠΑ με μεγάλη επιτυχία.

Δείτε την και στο famosasderevista.net

Είχε ορισμένες πετυχημένες εμφανίσεις σε σαπουνόπερες, αλλά και reality show όπως το «Το Νησί», και μια εντυπωσιακή φωτογράφηση για το περιοδικό «H» στο τεύχος που κυκλοφόρησε τον Μάιο του 2016.

Ως ηθοποιός δούλεψε στο «telenovela Monte Cristo», και συνεργάστηκε με ηθοποιούς όπως ο Fernando Lujan, Alvaro Guerrero και Carmen Delgado.

Τέλος, θα πρέπει να σημειώσουμε ότι στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έχει κάνει εξαιρετική δουλειά αφού έχει μόνο 193 δημοσιευμένες φωτογραφίες της κι έχει καταφέρει να τραβήξει περισσότερους από 60,7 χιλιάδες followers.

Δείτε την στο Twitter και στο Instagram

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:



Spread the love