Spread the love


Η Μαρία Λέκα έχει γεννηθεί στη Ζάκυνθο αλλά με Αλβανική καταγωγή, έχει στόφα μοντέλου και αυτό είναι ο λόγος που έχει τρελάνει κόσμο και κοσμάκη στη Λάρισα όπου σπουδάζει. Είναι πολύ εντυπωσιακή, ξέρει να επιλέγει ρούχα, αλλά όταν φοράει μαγιό το τερματίζει.

Η Μαρία Λέκα μεγάλωσε στη Ζάκυνθο και σπουδάζει στο ΤΕΙ Διοίκησης Επιχειρήσεων της Λάρισας και δουλεύει στο «club Angels Home» της πόλης.

Το 20χρο μελαχρινό κορίτσι με αναλογίες μοντέλου σπουδάζει στην Λάρισα, διοίκηση επιχειρήσεων και Τουριστικά. Η ίδια ξέρει πώς «χωρίς σπουδές δεν πας πουθενά» και φροντίζει να δουλεύει τα βράδια για να μην επιβαρύνει την οικογένειά της.

Είναι πολύ εντυπωσιακή, με ύψος 174 εκατοστά του, και αρκετές φορές κατεβαίνει Αθήνα ανεβάζοντας υπέροχες φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό του Facebook..

Αρκετές φορές την έχουν δει να πηγαίνει γήπεδο, να παρακολουθεί τους ποδοσφαιρικούς αγώνες της τοπικής ΑΕΛ, κλέβοντας τις εντυπώσεις στις κερκίδες.

Η αλήθεια είναι ότι έχει κάνει εξαιρετική δουλειά στα social media, και ο λογαριασμός της στο Facebook έχει ξεπεράσει κατά πολύ το όριο των 5.000 χιλιάδων φίλων, και την ακολουθούν περισσότεροι από 19.095 άτομα.

Στις λοιπές προσωπικές πληροφορίες που αναφέρει είναι: Εργάζεται στην υποδοχή της εταιρεία «S’IL VOUS PLAIT», πρώην υποδοχή στην εταιρεία «Amaze Club», πρώην υποδοχή στην εταιρεία «Hamam», σπουδάζει στο «Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων – ΤΕΙ Θεσσαλίας». Ως τόπο διαμονής δηλώνει την Λάρισα, ενώ ως τόπος καταγωγής αναφέρει το Πόγραδετς.

Τέλος, θα πρέπει να σημειώσουμε ότι έχει και πολύ εντυπωσιακό Instagram, πετυχαίνοντας το απόλυτο σκορ για Ελληνίδα, αφού με μόνο 149 δημοσιευμένες φωτογραφίες της έχει καταφέρει να την ακολουθήσουν περισσότεροι από 123 χιλιάδες followers, πράγμα που δεν το έχουν καταφέρει μεγάλοι σταρ και επώνυμοι.

Δείτε τη στο Facebook και στο Instagram

Απολαύστε τις υπέροχες φωτογραφίες της που ακολουθούν:

??

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Official Instagram page. (@marialeka_____) στις

    



Spread the love