Spread the love


Η Μίνα Αρναούτη πόζαρε στον προσωπικό της λογαριασμό του Instagram με σέξι μαγιό και προκάλεσε τα βλέμματα των αντρών, αλλά και τα σχόλια θαυμασμού των φίλων της που την ακολουθούν. Έναν χρόνο μετά το δυστύχημα που κόστισε τη ζωή στον Παντελή Παντελίδη.

Η Μίνα Αρναούτη σχεδόν έναν χρόνο από το τροχαίο της 18ης Φεβρουαρίου 2016, μετά το δυστύχημα που κόστισε τη ζωή στον γνωστό και αγαπημένο Έλληνα τραγουδιστή Παντελή Παντελίδη είχε φτάσει ένα βήμα πριν τον θάνατο, αλλά η 31χρονη προσπαθεί εδώ και καιρό να επανέλθει στην καθημερινότητά της, και να διώξει από το μυαλό της όλες τις δυσάρεστες εικόνες.

Πρόσφατα έκανε ένα ακόμα χειρουργείο ωστόσο, δεν το βάζει κάτω και προσπαθεί να είναι αισιόδοξη, και να κάνει ότι έκανε και πριν. Να ποζάρει.

Αυτή τη φορά πόσταρε πολύ όμορφες φωτογραφίες της με σέξι μαγιό, και τρέλανε τον κόσμο.

Έχοντας δεχτεί πολλά σχόλια μετά το θάνατο του Παντέλου, η Μίνα πριν λίγες μέρες ξέσπασε με κείμενό της στο Facebook, αναφέροντας χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων:

«Εάν ήθελα να σας παρουσιάσω την πραγματική κατάστασή μου και εικόνα μου, θα ανέβαζα το αναπηρικό καροτσάκι, τη βοήθεια από άλλους, τα σημάδια, θα ήμουν άβαφη και απεριποίητη. Εγώ, όμως, κάνω τα ανάποδα, γιατί θέλω να ξεπεράσω την εικόνα μου στο νοσοκομείο και να μοιάσω στον άνθρωπο που ήμουν πριν το ατύχημα».

Και η αλήθεια είναι πως αυτό προσπαθεί να κάνει. Έτσι, ανέβασε μια ακόμη φωτογραφία της στο Instagram, χαμογελαστή και ήρεμη, με τους φίλους της να τις γράφουν τα θετικά τους σχόλια… Φυσικά, υπάρχουν και αυτοί που της «επιτίθενται» μέσα από τα social media, αλλά εκείνη προσπαθεί να τα αγνοεί.

Μάλιστα, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι σε ακόμα μια πρόσφατη ανάρτησή της, η Μίνα Αρναούτη μίλησε για το κινητικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει.

«Εγώ έμαθα πάντως και με το αριστερό χεράκι να κάνω τα πάντα.. και τώρα που γίνεται καλά και το δεξί, έμαθα πως μια λειτουργιά του χεριού που την έχουμε δεδομένη είναι τεράστια απώλεια όταν την χάνουμε! Σηκωθείτε από τους καναπέδες και μην κλαίγεστε άλλο… έχετε όλα τα όπλα να κατακτήσετε τα πάντα αφού είστε υγιείς…!

Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε ότι στο Instagram με μόνο 1,196 δημοσιευμένες φωτογραφίες της έχει καταφέρει να την ακολουθήσουν περισσότεροι από 38,5 χιλιάδες followers, ενώ στο Facebook δεν δέχεται άλλα αιτήματα φιλίας αφού έχει συμπληρώσει προ πολλού τον μέγιστο αριθμό των 5000 χιλιάδων φίλων, και την ακολουθούν περισσότερα από 54.333 άτομα.

Δείτε τη στο Facebook και στο Instagram

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:



Spread the love