Spread the love


Η Μύκονος, ακόμα και πριν το Πάσχα άρχισε δειλά-δειλά να μαζεύει τις πιο όμορφες παρουσίες της Μεσογείου, αλλά αυτό τη φορά μας εξέπληξε ευχάριστα. Το καλοκαίρι πλησιάζει, αλλά από την Μεγάλη Εβδομάδα φάνηκαν τα πρώτα σημάδια των υπεροχών γυναικών στο νησί των Ανέμων.

Οι γυναίκες τρελαίνονται να ανεβάζουν στα social media φωτογραφίες τους από προσωπικές τους στιγμές. Μια Ιταλίδα προσπάθησε να δώσει στους followers της αυτό το κάτι παραπάνω, όπως θα δείτε στο βίντεο που ακολουθεί.

Η νεαρή γυναίκα φόρεσε αποκαλυπτικό μπικίνι και πήγε για μπάνιο στην Ψαρρού, όπου έκανε μέχρι και ακροβατικά για να πετύχει την τέλεια πόζα και να την ποστάρει στον προσωπικό της λογαριασμό.

Το κορμί της, αλλά και η γενικότερη παρουσία της καλλίγραμμης Ιταλίδας στην κοσμική παραλία μαγνήτισε τα ανδρικά βλέμματα ανεβάζοντας παράλληλα τον υδράργυρο στα ύψη!

Ο φακός του mykonos live tv απαθανάτισε μια σέξι Ιταλίδα να κάνει ακροβατικά στην παραλία με το αποκαλυπτικό της μαγιό και να προκαλεί πανικό.

Απολαύστε το υπέροχο βίντεο που ακολουθεί:

Και δεν ήταν μόνο αυτό, αφού μια Ρωσία τάραξε τα νερά στον Ορνό

Τα ανδρικά βλέμματα τράβηξε πάνω της μια καλλονή από την Ρωσία στον Ορνό της Μυκόνου, καθώς το μπούστο της έκοβε την ανάσα!

Η καλλίγραμμη Ρωσίδα πήγε για να χαλαρώσει στην κοσμική παραλία και προκάλεσε ζάλη με το βαθύ ντεκολτέ και το κατακόκκινο μαγιό της.

Η νεαρή κοπέλα δοκίμασε να ρίξει την πρώτη της βουτιά. Μπήκε δειλά δειλά στο νερό, αλλά ήταν παγωμένο. Έτσι δεν κάθισε πολύ ώρα μέσα στην θάλασσα και δεν απόλαυσε έτσι όπως θα ήθελε το μπάνιο της. Εμείς πάντως την απολαύσαμε!

Απολαύστε την στο βίντεο που ακολουθεί:

Τέλος, μια εξωτική barwoman που κόλασε τις άγιες αυτές ημέρες την Μύκονο με τις καμπύλες της

Ονομάζεται Έβελυν και εργάζεται ως barwoman στο γνωστό bar Semeli στην Μύκονο. Η εξωτική καλλονή κάνοντας ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις έδειξε την αδυναμία της στην θάλασσα.

Η χυμώδης Έβελυν πήγε για μπάνιο στον Ορνό και ζέστανε όσους βρίσκονταν εκείνη την ώρα στην κοσμική παραλία.

Τα πλάνα της έκαναν τις ανδρικές καρδιές να χτυπήσουν δυνατά και αποδεικνύουν ότι η Έβελυν είναι μια γυναίκα με ταμπεραμέντο, καμπύλες και πολλές κατακτήσεις.

Απολαύστε το βίντεο που ακολουθεί:

Δείτε περισσότερα στο mykonoslive.tv



Spread the love