Spread the love


Την Μύριελ Γρηγορίου την γνωρίσαμε ως Αναπληρωματική Σταρ Κύπρος 2014, αλλά και ως Miss Fantastic 2014, και από τότε μας έχει κλέψει την καρδιά. Είναι πολύ όμορφο κορίτσι, που έφυγε από την Κύπρο για να έρθει στην Αθήνα να σπουδάσει δημοσιογραφία.

Η Μύριελ Γρηγορίου γυρίζει σελίδα στην προσωπική της ζωή και μετακομίζει από την πανέμορφη Κύπρο, στην Αθήνα, για να ακολουθήσει αυτό που ήθελε η καρδιά της. Η εντυπωσιακή «Miss Fantastic 2014» θέλει να ακολουθήσει τον δύσκολο δρόμο της δημοσιογραφίας.

Την γνωρίσαμε μέσα από το Παγκύπριο διαγωνισμό ομορφιάς 2014. Από τότε, η Μύριελ Γρηγορίου έγινε ένα από τα πιο περιζήτητα μοντέλα στην μαρτυρική Μεγαλόνησο, αφού οι συνεργασίες της δεν έπαψαν να διαδέχονται η μία την άλλη.

Ωστόσο, η Μύριελ άνοιξε τα φτερά της και πέταξε μακριά από την Αγαπημένη της Κύπρο, που τόσες χαρές και νίκες την έχει γεμίσει και προσγειώθηκε στην Ελλάδα.

Το μοντέλο αποφάσισε να ακολουθήσει σπουδές δημοσιογραφίας και για αυτό βρίσκεται στην Αθήνα για να παρακολουθήσει την σχολή δημοσιογραφίας του Ant1.

Φυσικά, όπως η ίδια εκμυστηρεύτηκε σε γνωστό έντυπο της Κύπρου, δεν θα εγκαταλείψει την μεγάλη της αγάπη που είναι το modeling, και αυτός είναι ο λόγος που εντάχθηκε σε ένα από τα μεγαλύτερα πρακτορεία μοντέλων στην Ελλάδα, το «Ace Models Athens.

Συνδυάζοντας δημοσιογραφία και modeling ελπίζουμε η αγαπημένη μας Μύριελ να κάνει νέα βήματα στην ζωή και την καριέρα της!

Τέλος, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι στο Instagram έχει κάνει υπέροχη δουλειά, αφού με 607 δημοσιευμένες φωτογραφίες της κατάφερε να την ακολουθήσουν περισσότεροι από 11,7 χιλιάδες followers.

Δείτε την στο Facebook και στο Instagram

Απολαύστε τις υπέροχες φωτογραφίες της που ακολουθούν:

#ant1medialab #antennagroup #edoarxizounola @ant1medialab

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Myriel Gregoriou (@myriel_gregoriou) στις

Μύριελ Γρηγορίου Μύριελ Γρηγορίου Μύριελ Γρηγορίου Μύριελ Γρηγορίου Μύριελ Γρηγορίου Μύριελ Γρηγορίου Μύριελ Γρηγορίου Μύριελ Γρηγορίου Μύριελ Γρηγορίου Μύριελ Γρηγορίου Μύριελ Γρηγορίου Μύριελ Γρηγορίου Μύριελ Γρηγορίου Μύριελ Γρηγορίου Μύριελ Γρηγορίου Μύριελ Γρηγορίου Μύριελ Γρηγορίου Μύριελ Γρηγορίου



Spread the love