Spread the love


Η Nadya Markina είναι μια κοπέλα από την Ρωσία, που όταν φοράει το bikini της κάνει γνωστούς και φίλους να γυρίσουν να την κοιτάξουν, γιατί όχι μόνο είναι εντυπωσιακή, αλλά έχει και τέλεια ανοίγματα, πράγμα δύσκολο, και γι αυτό θα την εκτιμήσεις περισσότερο.

Είναι μοντέλο, που ανεβάζει πολύ όμορφες φωτογραφίες της στους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media, και πραγματικά προκαλεί πανικό.

Στο Instagram, η Nadya Markina έχει δημοσιευμένες περισσότερες από 509 φωτογραφίες της και έχει καταφέρει να τραβήξει περισσότερους από 22,3 χιλιάδες followers, αλλά με τις πόζες της μάλλον αδικείται από τους χρήστες.

Η αλήθεια είναι ότι έχουμε πάψει πλέον να εντυπωσιαζόμαστε εύκολα, λόγο της δουλειάς, αλλά η Nadya Markina είναι μια κοπέλα για την οποία κάναμε ΟΥΑΟΥ !!

Αυτά τα μαγιό που επιλέγει να φοράει δεν ανήκουν απλά στην κατηγορία bikini, αλλά μια κατηγορία μικρότερα, microkini.

Τα λόγια όμως σε αυτές τις περιπτώσεις είναι περιττά, αφού μια φωτογραφία της είναι περισσότερες από 1000 λέξεις όπως λένε και οι φίλοι μας οι Κινέζοι, για αυτό απολαύστε τη μέχρι το τέλος, αλλά σιγά-σιγά, γιατί αυτό το κορίτσι προκαλεί εγκεφαλικά.

Είναι εστεμμένη, γυμνασμένη ξανθιά με γαλάζια μάτια και φρεσκο-παντρεμένη, μητέρα ενός παιδιού, αλλά αυτό δεν της στερεί την δόξα των social media, αφού οι φωτογραφίες της κάνουν πάταγο.

Δείτε τη στο Instagram και στο vk.com

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Nadya Markina Nadya Markina Nadya Markina Nadya Markina Nadya Markina Nadya Markina Nadya Markina Nadya Markina Nadya Markina Nadya Markina Nadya Markina Nadya Markina Nadya Markina Nadya Markina Nadya Markina Nadya Markina Nadya Markina Nadya Markina Nadya Markina Nadya Markina Nadya Markina Nadya Markina Nadya Markina Nadya Markina Nadya Markina Nadya Markina Nadya Markina Nadya Markina Nadya Markina Nadya Markina Nadya Markina



Spread the love