Spread the love


Δεν έχουμε λόγια να περιγράψουμε την υπέροχη Nina Agdal  που φωτογραφήθηκε στο Sports Illustrated με τα απαραίτητα μαγιό και έφερε το καλοκαίρι στην καρδιά μας. Να θυμίσουμε ότι το 24χρονο μοντέλο είναι η σύντροφος του Leonardo Di Caprio.

Ότι και να πούμε εμείς για την φωτογράφηση της Nina Agdal είναι λίγο, καθώς οι φωτογραφίες της, αλλά και ο τρόπος που κοιταζει τον φακό μας κάνουν να ζηλεύουμε το σύντροφό της Leonardo Di Caprio.

Τώρα, για όσους δεν την γνωρίζουν θα πρέπει να αναφέρουμε ότι Η Nina Agdal έχει γεννηθεί στην Κοπεγχάγη, της Δανίας, στις 26 Μαρτίου 1992, αλλά μεγάλωσε στο Hillerød και είναι ένα μοντέλο που η φήμη αλλά και η καριέρα της έχει απογειωθεί.

Ξεκίνησε το 2012 στο Sports Illustrated, αλλά η καριέρα της Agdal ανακαλύφθηκε ενώ βρισκόταν σε δρόμο στην πατρίδα της.

Χωρίς καμία εμπειρία μπήκε στον διαγωνισμό μοντέλων του «Elite Model Look», αλλά δεν κέρδισε, όμως αμέσως μετά υπέγραψε με συμβόλαιο με το πρακτορείο μοντέλων «Elite Models» που εδρεύει στην Κοπεγχάγη και συνέχισε το σχολείο έως ότου έγινε 18 ετών.

Μετά την αποφοίτησή της, μετακόμισε στις Ηνωμένες Πολιτείες, και ασχολήθηκε ενεργά με την καριέρα της ως μοντέλο.

Έχει δουλέψει για το Billabong, είναι αγαπημένο «αγγελάκι» της Victoria’s Secret, το Adore Me, το Bebe Stores και την Calzedonia. Έχει επίσης επιμεληθεί μόδα για τη Vogue Mexico, Elle, Cosmopolitan και CR από τον Carine Roitfeld.

Το 2012, έκανε την πρώτη της εμφάνιση στο Sports Illustrated Swimsuit Issue και στη συνέχεια ονομάστηκε το “Rookie of the Year” αφού κέρδισε όλες τις εντυπώσεις με τις φωτογραφίες της..

Εμφανίστηκε επίσης στο εξώφυλλο του περιοδικού Maxim για το τεύχος Μαρτίου του 2017, και εμφανίστηκε στην 50ή επέτειο του Sports Illustrated Swimsuit Issue με την Chrissy Teigen και Lily Aldridge, που την θεωρεί ως το «κυριότερο σημείο» της καριέρας ως μοντέλου.

Ο Agdal εμφανίστηκε σε διαφημιστικό τηλεοπτικό σούπερ μπολ το 2013 για τον Carl’s Jr./Hardee’s, ακολουθώντας τα βήματα του Kim Kardashian, του Padma Lakshmi, του Paris Hilton και της Kate Upton στο Sports Illustrated Swimsuit Issue.

Τον Αύγουστο του 2016 υπέγραψε συμβόλαιο με το πρακτορείο μοντέλων IMG.

Η Nina Agdal είχε σχέση με τον βρετανικό τραγουδιστή Max George από το 2013 μέχρι τον Φεβρουάριο του 2014. και από τον Μάιο του 2016, έχει σχέση με τον τον αμερικανικό ηθοποιό Leonardo DiCaprio.

Η Agdal σήμερα ζει στο Μαϊάμι, της Φλόριντα, και όπως υποστηρίζει η ίδια απολαμβάνει να παίζει γκολφ στον ελεύθερο χρόνο της.

Τέλος, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι η Nina Agdal στο Instagram έχει αναρτήσει περισσότερες από 2,062 δημοσιευμένες φωτογραφίες της και έχει τραβήξει πάνω από 1,6 εκατομμύρια followers.

Δείτε τη στο Twitter το Facebook και στο Instagram

Απολαύστε τις υπέροχες φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Nina Agdal Nina Agdal Nina Agdal Nina Agdal Nina Agdal Nina Agdal Nina Agdal Nina Agdal Nina Agdal Nina Agdal Nina Agdal Nina Agdal Nina Agdal Nina Agdal

Nina Agdal

Nina Agdal Nina Agdal Nina Agdal Nina Agdal Nina Agdal Nina Agdal Nina Agdal Nina Agdal Nina Agdal Nina Agdal Nina Agdal Nina Agdal Nina Agdal Nina Agdal Nina Agdal Nina Agdal Nina Agdal Nina Agdal Nina Agdal Nina Agdal Nina Agdal Nina Agdal Nina Agdal Nina Agdal Nina Agdal

Τέλος, δείτε και μια σειρά από εντυπωσιακά βίντεο από τις παλαιότερες φωτογραφήσεις στης στο Sports Illustrated Swimsuit που άφησαν εποχή:

Δείτε ακόμα:

Απολαύστε ορισμένα παλαιότερα αφιερώματα του Lifeviews.gr στην Nina Agdal (ΦΩΤΟ)



Spread the love