Spread the love


Πριν καλά καλά ξεκινήσει το καλοκαίρι, η Μύκονος, το νησί των Ανέμων και των επωνύμων πλημμύρισε από όμορφες υπάρξεις που με μόνο όπλο το bikini τους του έδωσαν και κατάλαβε.Μεταξύ αυτών και αρκετοί επώνυμοι των Αθηνών που πήγαν να απολαύσουν τα μεγαλεία του νησιού.

Η Μύκονος πλημμύρισε από «καυτές» κορμάρες..

Ας ξεκινήσουμε με τον Γιάννη Αμανατίδη που «έσκασε» στην Μύκονο με καυτή μελαχρινή που άναψε φωτιές.

Στο κλαμπ των χωρισμένων έχει μπει ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής, Γιάννης Αμανατίδης. Ο επιθετικός με την λαμπρή καριέρα στο Γερμανικό πρωτάθλημα, και η σύζυγός του Κατερίνα Μαναβή, μοντέλο στο επάγγελμα, αποφάσισαν να ακολουθήσουν δρόμους χωριστούς, μετά από περίπου δύο χρόνια έγγαμου βίου.

Η κάμερα εντόπισε τον ελεύθερο πλέον και ωραίο Γιάννη στην Ψαρρού παρέα με φιλικό ζευγάρι και μελαχρινή καλλονή που τράβηξε πάνω της όλα τα ανδρικά βλέμματα με το καλοσχηματισμένο κορμί της. Όπως φαίνεται, ο βετεράνος άσσος δεν άφησε τον πόνο του χωρισμού να τον καταρρακώσει και είπε να περάσει το Πάσχα στην Μύκονο με καλή παρέα. Όπως θα δείτε στα αποκλειστικά πλάνα, ο πρώην άσσος της μπάλας και η αγνώστων λοιπών στοιχείων νεαρή κοπέλα τόλμησαν να βουτήξουν στα παγωμένα ακόμα νερά, ενώ καθ΄όλη την διάρκεια της παραμονής τους στην κοσμική παραλία έδειχναν ότι περνούσαν καλά.

Ο Κωστόπουλος στην Μύκονο βούτηξε στα παγωμένα νερά

Το πρώτο του μπάνιο στην θάλασσα έκανε ο Πέτρος Κωστόπουλος. Αν και ο καιρός δεν έχει ζεστάνει για τα καλά, ο πρώην εκδότης και νυν κριτής στο μουσικό ριάλιτι «Star Academy» πήγε στην παραλία, όπου και τον… συνέλαβε η κάμερα. Παρ’ όλο που το νερό ήταν παγωμένο, σαν survivor βούτηξε στην θάλασσα και το χάρηκε. Παρά την ηλικία των 60 χρόνων, εντυπωσίασε με το καλογυμνασμένο κορμί και πολύ καλή φυσική του κατάσταση. Ο Πέτρος βρέθηκε για μερικές μέρες στην Μύκονο για να χαλαρώσει και να ξεκουραστεί, αφήνοντας για λίγο το στούντιο του Epsilon, όπου προσπαθεί να αντιμετωπίσει τον τυφώνα Καρβέλα, ο οποίος είναι απρόβλεπτος και σαρωτικός σε κάθε live του Star Academy!

Ο Καλημέρης παρέα με Λάτσιο και Λιάγκα για μπανάκι στην Ψαρρού

Αυτή και αν ήταν συνάντηση! Στην ίδια παραλία και συγκεκριμένα στην Ψαρρού βρέθηκαν ο Τζώννυ Καλημέρης, ο Γιάννης Λάτσιος και ο Γιώργος Λιάγκας. Εκεί τους συνέλαβε η κάμερα του Mykonos Live TV. Οι τρεις άνδρες αξιοποίησαν τον ελεύθερο χρόνο τους για να κάνουν τις πρώτες τους βουτιές στην θάλασσα. Οι Γιάννης Λάτσιος και Γιώργος Λιάγκας πέρασαν το Πάσχα στην γειτονική Τήνο και είπαν να πεταχτούν για ένα μπανάκι στην Μύκονο, όπου συνάντησαν τον καλό τους φίλο Τζώννυ Καλημέρη, ο οποίος μετά το πρόσφατο τέλος της συνεργασίας του με τον ΑΝΤ1 επέλεξε το νησί των Ανέμων για τις πασχαλινές του διακοπές. Η αντροπαρέα σχημάτισε πηγαδάκι και τα είπε σε καλό κλίμα!

Τέλος θα κλείσουμε με ένα συλλεκτικό και ακυκλοφόρητο βίντεο, όπου ο γνωστός Μυκονιάτης σχεδιαστής Γιάννης Γαλάτης τραγουδάει στην Μύκονο και βάζει κυριολεκτικά φωτιά στο μαγαζί!

Έξι χρόνια ζωής συμπληρώνει φέτος το Mykonos Live TV και με αφορμή τα έκτα του γενέθλια γυρίζει τον χρόνο πίσω παρουσιάζοντας άλλο ένα ακυκλοφόρητο βίντεο από το πλούσιο αρχείο του. Πρωταγωνιστής στο συγκεκριμένο βίντεο είναι ο γνωστός και λατρεμένος Μυκονιάτης σχεδιαστής μόδας Γιάννης Γαλάτης, ο οποίος βρέθηκε στο κλαμπ Space στην Μύκονο για να τραγουδήσει, στο πλαίσιο εμφανίσεων που έκανε σε μαγαζιά, και άναψε φωτιές κυριολεκτικά και μεταφορικά!

Την ώρα που ερμήνευε ένα τραγούδι κρατώντας στο ένα χέρι το μικρόφωνο και στο άλλο ένα πυροτέχνημα, από τα πυροτεχνήματα που κρατούσε τόσο ο ίδιος όσο και κάποια κορίτσια διπλά του, πήραν φωτιά οι χαρτοπετσέτες, με αποτέλεσμα στο κλαμπ να επικρατήσει πανικός. Η φωτιά εξαπλώθηκε γρήγορα, ενώ για την κατάσβεσή της επιστρατεύτηκαν μέχρι και αναψυκτικά, τα οποία έριχναν πάνω στα μηχανήματα για να κατευνάσουν τις φλόγες. Στο πάρτι ήταν παρών και ο Mr. Mykonos Live TV, μιλάμε για τον Πέτρο Νάζο, ο οποίος όταν είδε την κατάσταση να σοβαρεύει, έκλεισε την κάμερα που μέχρι τότε είχε καταγράψει τα πάντα και με μια σόδα ρίχτηκε στο έργο της κατάσβεσης! Για την ιστορία, η πυρκαγιά σβήστηκε, με το περιστατικό να μένει ανεξίτηλα γραμμένο στην μνήμη των παρευρισκομένων!

Δείτε περισσότερα στο mykonoslivetv.gr

 



Spread the love