Spread the love


Η Τάρια Μπούρα είναι μια πολύ γνωστή Ελληνίδα που αν και έφτασε τα 45 της χρόνια και μετά από δύο εγκυμοσύνες είναι πιο καλλίγραμμη και σέξι από ποτέ. Οι φωτογραφίες που ανεβάζει στους προσωπικούς της λογαριασμούς δεν αφήνουν και πολλά περιθώρια αμφισβήτησης.

Αυτή τη φορά η Τάρια Μπούρα επέλεξε να αναρτήσει φωτογραφίες της φορώντας ένα λευκό ολόσωμο μαγιό που τονίζει το γυμνασμένο και καλλίγραμμο κορμί της πόζαρε έτσι ώστε να γονατίσει το Internet.

Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι η Τάρια Μπούρα συστήθηκε στο ελληνικό τηλεοπτικό κοινό με την παρουσία της στην στήλη της «μόδας» πρωινής εκπομπής και αποτέλεσε σύμβολο του σεξ στην δεκαετία των ’90s. Η Τάρια Μπούρα, παραμένει σε τέλεια κατάσταση με κορμί που θα ζήλευαν ακόμα και πολύ νεότερες κοπέλες.

Η αλήθεια είναι πως η εκρηκτική ξανθιά προκαλέσει όλα τα βλέμματα με τις πρώτες της εμφανίσεις στον «Πρωινό Καφέ» στο πλευρό της Ελένη Μενεγάκη.

Δείτε το προηγούμενο αφιέρωμα του lifeviews.gr στην κούκλα Τάρια Μπούρα (ΦΩΤΟ)

Ήταν η όμορφη κοπέλα παρουσίαζε την στήλη της «μόδας» και η «εκρηκτική» της παρουσία ανέβαζε κατακόρυφα τον δείκτη της τηλεθέασης. Η απόφασή της να αποσυρθεί από την ενεργό δράση για να αφιερωθεί στην οικογένειά της, μας έκανε να την αναζητούμε μέσα από τα social media που διαχειρίζεται, για να βλέπουμε την εξέλιξη της.

Όμως, όπως θα διαπιστώσετε κι εσείς, η Τάρια Μπούρα παρέμεινε πολύ επιθυμητή γυναίκα ακόμα, και δεν είναι υπερβολή να αναφέρουμε ότι βάζει κάτω πολλές 20άρες..

Έχει τέλειες αναλογίες και δε μπορεί να περάσει απαρατήρητη, όπου και αν κάνει τις βουτιές της.

Η Τάρια Μπούρα που κάποτε απολαμβάναμε στην τηλεόραση, έχει γίνει μια υπέροχη μητέρα με αψεγάδιαστο κορμί, που όταν φορά το μαγιό της αναστατώνει όλους τους λουόμενους με την παρουσία της.

Δεν γνωρίζουμε πως, αλλά ξέρει τον τρόπο να δείχνει πάντοτε φρέσκια, νέα, όμορφη, και πολύ σέξι αφού είναι μητέρα δύο παιδιών με τον γιο της μάλιστα στην εφηβεία, κι όμως βρίσκει τον χρόνο να περιποιείται τον εαυτό της.

Μπορεί τα χρόνια να περνούν αλλά αυτό το κορίτσι που λέγεται Τάρια Μπούρα παραμένει διαχρονική αξία.

Δείτε τη στο Facebook και στο Instagram

Απολαύστε τις υπέροχες φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Τάρια Μπούρα Τάρια Μπούρα Τάρια Μπούρα Τάρια Μπούρα Τάρια Μπούρα Τάρια Μπούρα Τάρια Μπούρα Τάρια Μπούρα Τάρια Μπούρα Τάρια Μπούρα Τάρια Μπούρα Τάρια Μπούρα Τάρια Μπούρα Τάρια Μπούρα Τάρια Μπούρα Τάρια Μπούρα Τάρια Μπούρα Τάρια Μπούρα Τάρια Μπούρα Τάρια Μπούρα Τάρια Μπούρα Τάρια Μπούρα Τάρια Μπούρα Τάρια Μπούρα Τάρια Μπούρα Τάρια Μπούρα Τάρια Μπούρα Τάρια Μπούρα Τάρια Μπούρα Τάρια Μπούρα Τάρια Μπούρα Τάρια Μπούρα Τάρια Μπούρα Τάρια Μπούρα Τάρια Μπούρα Τάρια Μπούρα Τάρια Μπούρα Τάρια Μπούρα Τάρια Μπούρα Τάρια Μπούρα Τάρια Μπούρα



Spread the love