Spread the love


H Valerie Fox: Τι σχέση μπορεί να χει μια πορνοστάρ με το «Brexit»; Η απάντηση είναι απλή, καθώς  το «νινί σέρνει καράβι».

Όλοι διαβάζοντας το συγκεκριμένο τίτλο θα ήθελαν πολύ να μάθουν και δεν τους αδικούμε φυσικά, για το ποια μπορεί να είναι η σχέση μιας πρώην πορνοστάρ, και νυν μοντέλου, με το «Brexit» από την ΕΕ.

Πριν λίγες μέρες η ξανθιά σεξοβόμβα Valerie Fox, όπως είναι το όνομα της έκανε μια απίστευτη και πικάντικη αποκάλυψη που έχει προκαλέσει χαμό σε όλο τον πλανήτη.

Συγκεκριμένα η Valerie «έδωσε» στεγνά, με γαργαλιστικές λεπτομέρειες, τον γνωστό 52 Βρετανό Πολιτικό, Nigel Farage, με τον οποίο όπως δήλωσε η ίδια είχε έρθει σε «ερωτική συνεύρεση» μαζί της, στο wc ενός αεροπλάνου.

Η γνωριμία των δύο έγινε σε πτήση από τις ΗΠΑ στο Λονδίνο, με την Valerie Fox να κάθεται απέναντι από τον πρώην επικεφαλής του UKIP. Η σαμπάνια έρρεε άφθονη, σύμφωνα με δημοσίευμα της Sun, με τη συζήτηση να κυλά ευχάριστα, με θέματα όπως το Brexit και τον  Donald Trump, αλλά στην συνέχεια έπεσε και ένα «μπαλαμούτακι».

«Δεν ήθελα τίποτα από αυτά να βγει προς τα έξω. Δεν χρειάζομαι, ούτε θέλω δημοσιότητα, προσοχή, χρήματα, αλλά πρέπει να υπερασπιστώ τον εαυτό μου. Δεν έχω κανένα λόγο να πω ψέματα. Δεν είμαι καμία χαζή ξανθιά, που ψάχνει για πέντε λεπτά δημοσιότητας […] Ο Νάιτζελ ήξερε ότι ήμουν διάσημο μοντέλο. Μου είπε: “Σε κοίταζα όταν επιβιβαζόμασταν”. Δεν ήξερε για τις ταινίες πορνό, αλλά πλέον δεν κάνω πορνό, οπότε θεώρησα ότι δεν χρειαζόταν να το αναφέρω. Δεν του το είπα», αναφέρει και συνεχίζει, αποκαλύπτοντας:

«Είχαμε… ανάψει και δεν ήταν μόνο ένα φιλί. Ερωτοτροπούσαμε. Η τουαλέτα ήταν δίπλα μας, κάποια στιγμή κάποιος βγήκε έξω και είπα: “Πιστεύεις ότι τσεκάρουν να δουν αν θα μπούμε…;”. Μου έκανε συνεχώς κομπλιμέντα για το σώμα μου. Ήταν εμφανές πως υπήρχε έλξη μεταξύ μας. Μου έλεγε συνέχεια: “Το σώμα σου είναι καταπληκτικό”. Όσα συνέβησαν στο αεροπλάνο, τα επιθυμούσαν και οι δύο πλευρές».

Όταν προσγειώθηκαν στο Λονδίνο, ο Farage προσφέρθηκε να την πάει στο σπίτι της με το αυτοκίνητο.

«Μου πρότεινε δύο φορές να με πάει σπίτι μου και δέχθηκα. Σε όλη τη διαδρομή, μου κρατούσε το χέρι. Σκεφτόμουν ότι ήταν περίεργο, αλλά ήταν πολύ καλός μαζί μου. Όταν φτάσαμε στο διαμέρισμά μου, με βοήθησε με τη βαλίτσα μου. Με φιλούσε και είχε τα χέρια του γύρω από το σώμα μου. Μου είπε: “Είσαι πολύ αδύνατη. Προσέχεις το σώμα σου”. Αλλά δεν κοιμηθήκαμε μαζί. Μου είπε πως έπρεπε να πάει σε μια συνάντηση με τη γραμματέα του. Πριν φύγει, μου άφησε το τηλέφωνό του και μου ζήτησε να δειπνήσουμε. “Τώρα εσύ είσαι η προτεραιότητά μου” μου είπε», περιγράφει η Valerie.

Ο Farage, από την πλευρά του, αρνείται πως η γνωριμία του με την Valerie Fox είχε οτιδήποτε ερωτικό. «Ήταν πολύ συμπαθητική και την πήγα στο σπίτι της. Αυτό είναι όλο. Δεν συνέβη τίποτε άλλο», είπε στην «Sunday People».

«Είμαστε ενήλικοι και οι δύο», ήταν το σχόλιο της πρώην πορνοστάρ σχετικά με τις δηλώσεις του πολιτικού.

Φυσικά εμείς και ο περισσότερος κόσμος δεν μπορούμε να ενστερνιστούμε την άποψη του κ. Farage, γιατί δεν είναι η πρώτη φορά που ο υπέρμαχος του Brexit, αποδεικνύεται ζωηρούλης.

Άλλωστε η παγκόσμια πολιτική ιστορία μας έχει δείξει και άλλα τέτοια παραδείγματα με ερωτικά σκανδαλάκια από πολιτικά πρόσωπα. Θα ξεχάσουμε τον Μπιλ Κλίντον με την Λεβίνσκι και τον «λεκέ»; Τον Σύλβιο Μπερλουσκόνι με τις οργιώδεις περιπτύξεις του, με call girls, αλλά και με ιερόδουλες; Τον Τζον Κένεντι που ήταν παντρεμένος με την Τζάκι και ερωτοτροπούσε με την Μέριλιν;

H Valerie Fox ξεκίνησε από το 2011 να συμμετέχει σε δεκάδες «hard-core» ταινίες πορνό και σήμερα έχει κάνει στροφή στην καριέρα της, δουλεύοντας ως μοντέλο, ανεβαίνοντας στις πασαρέλες για γνωστούς οίκους μόδας  και κάνοντας και πολλές φωτογραφήσεις για περιοδικά και διαφημιστικές καμπάνιες.

Η ίδια μένει στο Λονδίνο και περιγράφει τον εαυτό της, σαν μια προσωπικότητα που ταιριάζει στην εμφάνιση της  «sexy, φιλική και διασκεδαστική». Η Valerie έχει χόμπι την yoga, το μαγείρεμα, την συγγραφή, τα ψώνια, ενώ της αρέσει να πίνει κόκκινη σαμπάνια. Επίσης αν διαβάσει κάποιος τις πληροφορίες στα προφίλ της στα social media, δει πως η 30χρονη σεξοβόμβα αγαπά επίσης να διαβάζει βιβλία και είναι φανατικός οπαδός της μουσικής.

Η Valerie εκτός των άλλων που κάνει, είναι και ακτιβίστρια, συμμετέχοντας σε δράσεις που στηρίζουν τα δικαιώματα των ζώων στον πλανήτη, ενώ βοηθάει  και χιλιάδες άστεγους να βρίσκοντας τους στέγη για να μείνουν.

Δείτε την στο Twitter και το Instagram

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

H Valerie Fox H Valerie Fox H Valerie Fox H Valerie Fox  H Valerie Fox H Valerie Fox H Valerie Fox

H Valerie Fox

H Valerie Fox H Valerie Fox H Valerie Fox H Valerie Fox H Valerie Fox H Valerie Fox H Valerie Fox H Valerie Fox H Valerie Fox H Valerie Fox H Valerie Fox H Valerie Fox H Valerie Fox H Valerie Fox H Valerie Fox H Valerie Fox

H Valerie Fox

H Valerie Fox

H Valerie Fox

H Valerie Fox

H Valerie Fox



Spread the love