Spread the love


Η Βάσω Βιλέγκας είναι μια Λατίνα με πολύ εξωτικά γονίδια που τα έχει κάνει όλα. Γνωστότερη μέσα από το τηλεπαιχνίδι «Next Top Model» αλλά και από τις υπέροχες φωτογραφήσεις της στα δυο εξώφυλλα του Ελληνικού Playboy του καλού καιρού, αλλά και από τις από τις διαφημίσεις του «Mediamarkt». Ήταν και θα είναι πειρασμός.

Όταν αναφερόμαστε στην Βάσω Βιλέγκας, τότε χάνουμε τα λόγια μας, αφού αυτό το κορίτσι έχει τα γονίδια που δεν πρέπει να χαθούν από τον πλανήτη.

Η Βάσω Βιλέγκας, το τελευταίο διάστημα τα έχει παρατήσει όλα και ασχολείται αποκλειστικά με την μόδα, αλλά ποιος μπορεί να ξεχάσει τις ημέρες που φόραγε το μαγιό της και έκανε τους αμέριμνους λουόμενους να βγάζουν γλυκούς αναστεναγμούς στο πέρασμά της;

Me καταγωγή από την Βενεζουέλα η Βάσω Βιλέγκας ήταν παίκτρια του πρώτου κύκλου του «Next Top Model», που δυστυχώς είχε φύγει πολύ πρώιμα και χωρίς σημαντική διάκριση, αλλά το κοινό την αγάπησε, για να μην πούμε την ερωτεύτηκε.

Από τότε έγινε γνωστή ως το κορίτσι από τις διαφημίσεις του «Mediamarkt», και πόζαρε δυο φορές στο ελληνικό αντρικό περιοδικό Playboy με εξαιρετικές πόζες.

Το κορίτσι όμως δεν το έβαλε κάτω και άνοιξε κατάστημα στην Γλυφάδα με γυναικεία ρούχα, όπου έχουν κάνει αίσθηση.

Ασχολείται με ρούχα μοντέρνα που φροντίζει η ίδια να τα προσαρμόζει στις απαιτήσεις της κάθε γυναίκας έτσι ώστε το αποτέλεσμα να γίνεται εντυπωσιακό.

Η νεαρή Βάσω αποδεικνύει ότι με μεράκι και δουλειά, όλοι οι δρόμοι είναι ανοιχτοί για να πραγματοποιήσει κανείς το όνειρο του και μάλιστα σε έναν τομέα όπως η μόδα που τρέχει και ανανεώνεται διαρκώς.

Την Βάσω και τις δημιουργίες της θα τις βρείτε στην Γλυφάδα στην οδό Μεταξά.

Η Βάσω Βιλέγκας είναι αυτό που λέμε «Ελληνίδα στην καρδιά», και αφού το λέει και η ίδια εμείς την ευγνωμονούμε για αυτό. Γεννήθηκε στη Βενεζουέλα, αλλά νιώθει Ελληνίδα επειδή είναι από 2 ετών στη χώρα μας.

Δείτε το προηγούμενο θέμα: «Ελληνίδα με αβυσσαλέο ντεκολτέ στα μπουζούκια»..

Έτσι, εμείς έχουμε όλα αυτά τα χρόνια την ευκαιρία να την λατρεψουμε, αφού και η ίδια μας αγάπησε και επέλεξε να ζήσει στην Ελλάδα. Την φιλοξενήσαμε στα περιοδικά και στην καρδιά μας, και της ευχόμαστε πάντα να είναι λαμπερή χαμογελαστή και ευτυχισμένη με ότι και αν ασχολείται. Βάσω μας λείπεις..

Όμως εκτός αυτού, δεν σταμάτησε να μας εκπλήσσει ευχάριστα και μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media, ανεβάζοντας υπέροχες φωτογραφίες της.

Δείτε τη στο το Facebook και στο Instagram

Απολαυστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

El sueño boutique…❤️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vaso Villegas (@vasovillegas) στις

Βάσω Βιλέγκας Βάσω Βιλέγκας Βάσω Βιλέγκας Βάσω Βιλέγκας Βάσω Βιλέγκας Βάσω Βιλέγκας Βάσω Βιλέγκας Βάσω Βιλέγκας Βάσω Βιλέγκας Βάσω Βιλέγκας Βάσω Βιλέγκας Βάσω Βιλέγκας Βάσω Βιλέγκας Βάσω Βιλέγκας Βάσω Βιλέγκας Βάσω Βιλέγκας Βάσω Βιλέγκας Βάσω Βιλέγκας Βάσω Βιλέγκας Βάσω Βιλέγκας Βάσω Βιλέγκας Βάσω Βιλέγκας Βάσω Βιλέγκας Βάσω Βιλέγκας Βάσω Βιλέγκας Βάσω Βιλέγκας Βάσω Βιλέγκας Βάσω Βιλέγκας Βάσω Βιλέγκας Βάσω Βιλέγκας Βάσω Βιλέγκας Βάσω Βιλέγκας Βάσω Βιλέγκας Βάσω Βιλέγκας Βάσω Βιλέγκας Βάσω Βιλέγκας Βάσω Βιλέγκας Βάσω Βιλέγκας Βάσω Βιλέγκας Βάσω Βιλέγκας Βάσω Βιλέγκας Βάσω Βιλέγκας Βάσω Βιλέγκας Βάσω Βιλέγκας Βάσω Βιλέγκας Βάσω Βιλέγκας

Τέλος, ας θυμηθούμε και ορισμένες πόζες της Βάσω Βιλέγκας όταν φωτογραφήθηκε για το περιοδικό Playboy που είχε κυκλοφορήσει στο τεύχος Σεπτέμβριος 2011.

Βάσω Βιλέγκας

One-night stand έχεις κάνει;
«Όλοι μας! Δεν πιστεύω τις κοπέλες που λένε ότι δεν το έχουν κάνει. Όλοι περνάμε από αυτή τη φάση στη ζωή μας, αλλά δεν έχει νόημα. Ούτως ή άλλως, η πρώτη φορά δεν είναι και η καλύτερη, γιατί κανείς από τους δύο δεν είναι ελεύθερος».

Βάσω Βιλέγκας

Εσύ πού αισθάνεσαι περισσότερο «ελεύθερη»;
«Στα σύνθετα!».

Τι εννοείς;
«Τα σύνθετα έπιπλα: τραπέζι με καθρέφτη, η τουαλέτα υπνοδωματίου κ.λπ. Το πιο περίεργο μέρος στο οποίο το έχω κάνει είναι το ασανσέρ, αλλά δε μου άρεσε, γιατί κουνιόταν πολύ η καμπίνα».

Βάσω Βιλέγκας Το πιο παράτολμο που έχεις κάνει ποτέ;
«Να πάω στο σπίτι του φίλου μου φορώντας μόνο ένα παλτό – ολόγυμνη από μέσα. Όταν όμως άνοιξε η πόρτα, είδα ότι είχε κόσμο στο σπίτι…».

Βάσω Βιλέγκας Μια φαντασίωσή σου;
«Να πάω με την Αντζελίνα Τζολί. Τρελαίνομαι γι’ αυτή τη γυναίκα. Θα έκανα τα πάντα μαζί της. Η αγαπημένη μου ταινία είναι η Απόλυτη αμαρτία με την Τζολί και τον Αντόνιο Μπαντέρας. Όποιος την έχει δει καταλαβαίνει».

Βάσω Βιλέγκας Έχεις πειραματιστεί ποτέ με γυναίκα;
«Όχι. Μόνο με την Τζολί θα το έκανα».

Βάσω Βιλέγκας

Βάσω Βιλέγκας Βάσω Βιλέγκας Βάσω Βιλέγκας



Spread the love