Spread the love


Η 27χρονη Μολδαβή Xenia Deli γνώρισε τον Αιγύπτιο πρόεδρο του ομίλου Amiral και ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος. Το μεγάλο της όνειρο ήταν να παντρευτεί στη Σαντορίνη και τα κατάφερε. Πάει το κορμί πατριώτη, το χάσαμε.

H 27χρονη Ξένια Ντέλι, το μοντέλο από τη Μολδαβία, που έγινε γνωστό από τη σύντομη σχέση του με τον Τζάστιν Μπίμπερ, παντρεύτηκε τον πάμπλουτο 63χρονο, Φατί Ραμπάχ Αλ- Σαρίφ.

Η Ξένια, γνώρισε τον Αιγύπτιο Πρόεδρο του ομίλου Amiral και ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος. Οι δυο τους αμέσως κατάλαβαν πως είναι πλασμένοι ο ένας για τον άλλον και η πρόταση γάμου δεν άργησε να έρθει.

Μάλιστα ο Φατί, εκπλήρωσε την επιθυμία της αγαπημένης του που ήθελε διακαώς ο γάμος τους να γίνει στην όμορφη Σαντορίνη.

Το ερωτευμένο ζευγάρι έφτασε στο νησί και με το λίαρ τζετ του επιχειρηματία προκειμένου να οργανώσει το γάμο των ονείρων του, που φήμες αναφέρουν πως έφτασε το 1 εκατομμύριο ευρώ, και ήταν πολύ επιτυχημένος.

Οι 150 καλεσμένοι που ήταν από διάφορες χώρες , και για την τη διαμονή τους είχαν κλειστεί τα πολυτελή ξενοδοχεία Vedema, Grace, Mystique και άλλα.

Η Deli είναι βέρα Μολδαβή από το δοξασμένο Basarabeasca. Γεννήθηκε τον Οκτώβριο του 1989, και δεν φημίζεται για το ύψος της. Αλλά τα μόλις 170 εκατοστά του κορμιού της δεν έχουν σταθεί εμπόδιο στο να χτίσει σιγά σιγά τον δικό της μύθο στις φωτογραφήσεις μαγιό και εσωρούχων.

Το Instagram της είναι κάτι το μυθικό με την ίδια να ανεβάζει συνέχεια φωτογραφίες της.

Το FHM της Νοτίου Αφρικής και της Ισπανίας είχαν την τιμητική τους με το Sports Illustrated να της έχει κάνει ξεχωριστό αφιέρωμα που ακόμα δεν μπορούμε να ξεχάσουμε.

Δείτε τη στο Twitter το Facebook και στο Instagram

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

The Swimsuit season has started ??

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Xenia Deli (@xeniadeli) στις

Xenia Deli Xenia Deli Xenia Deli Xenia Deli Xenia Deli Xenia Deli Xenia Deli Xenia Deli Xenia Deli Xenia Deli Xenia Deli Xenia Deli Xenia Deli Xenia Deli Xenia Deli Xenia Deli Xenia Deli Xenia Deli Xenia Deli



Spread the love