Spread the love


Ο λόγος για το 34χρονο μοντέλο από την Βενεζουέλα Aida Yespica, που ζει μόνιμα τώρα στις ΗΠΑ, και είχε συσχετιστεί στο παρελθόν με την παρέα του πρώην Ιταλού πρωθυπουργού Silvio Berlusconi, έχει ακόμα καταπληκτικό κορμί, που σε κάθε ευκαιρία το δειγματίζει στην παραλία.

Αυτή τη φορά η καλλονή Aida Yespica δείχνει το τέλειο σώμα της φορώντας μπικίνι της στην παραλία του Μαϊάμι της Κυριακή 7 Μαΐου 2017.

Για όσους δεν την γνωρίζουν θα πρέπει να αναφέρουμε ότι η Aida María Yespica είναι μια τηλεοπτική προσωπικότητα και μοντέλο που γεννήθηκε στο Barquisimeto της Βενεζουέλας στις 15 Ιουλίου 1982, έχει ύψος 173 εκατοστά, και μετά από καριέρα στην Ιταλία, αποφάσισε να ζήσει στις ΗΠΑ.

Η καριέρα της Aida ξεκίνησε το 2002 στα καλλιστεία εκπροσωπώντας την Βενεζουέλα, όμως παρά του ότι κέρδισε την πρώτη θέση η Mariangel Ruiz κέρδισε η Yéspica έγινε πολύ δημοφιλής στα μέσα ενημέρωσης που την ερωτεύτηκαν.

Η Aida, στις αρχές του 2003, μετακόμισε στο Μιλάνο της Ιταλίας για να ξεκινήσει την σταδιοδρομία ως μοντέλο, που από τότε έχει αποκτήσει αυξανόμενη φήμη στην ιταλική show bizz, ως μοντέλο και showgirl, με πολλά εξώφυλλα περιοδικών (συμπεριλαμβανομένων των Maxim, GQ, Max και Fox ) πραγματοποιώντας 4 γυμνά ημερολόγια (NC) στην Ιταλία (NC Fox 2004, NC GQ 2005, NC Fapim 2005 και NC Riello 2006. Επίσης θα πρέπει να αναφέρουμε ότι η Corriere della Sera την κατέταξε ως μοντέλο στην 1η θέση.

Η Aida Yespica έχει ένα γιο, τον Aron Ferrari, που γεννήθηκε στις 27 Νοεμβρίου 2008, με τον πρώην φίλο της, τον Ιταλό ποδοσφαιριστή Matteo Ferrari . Λίγο μετά τη γέννηση του Aron η Aida Yespica υπέφερε από κατάθλιψη μετά τον τοκετό και η σταδιοδρομία της υπέστη σοβαρή βλάβη.

Τον Ιανουάριο του 2009 ο Matteo Ferrari χώρισε τελικά από την Aida μετά από μια διετή σχέση.

Τον Ιούλιο του 2012, η ​​Aida παντρεύτηκε τον δικηγόρο της Βενεζουέλας Leonardo Gonzales στο Λας Βέγκας.

Τον Φεβρουάριο του 2013 ο Leonardo Gonzales εγκατέλειψε την Aida και είχε μια υπόθεση με τον Roger Jenkins, έναν επιχειρηματία από τη Βρετανία.

Από τον Μάρτιο του 2013, η Aida μαζί με τον γιο της Aron Ferrari και Roger Jenkins ζουν μόνιμα κι ευτυχισμένοι στο Λος Άντζελες , την πόλη όπου η Roger Jenkins επέλεξε να εργάζεται ως μοντέλο και ηθοποιός.

Τέλος, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι είναι μητέρα, αλλά κατά το πρόσφατο παρελθόν της έχει πραγματοποιήσει πολύ αισθησιακή φωτογράφηση (το 2012) για το Playboy που ακόμα δεν μπορούμε να την ξεχάσουμε.

Δείτε τη στο Twitter το Tacebook και στο Instagram

Δείτε και τα προηγούμενο αφιερώματα του lifeviews.gr στη Aida Yespica (ΦΩΤΟ)

Απολαύστε τη στις όμορφες φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Aida Yespica

Aida Yespica Aida Yespica Aida Yespica Aida Yespica Aida Yespica

Aida Yespica Aida Yespica Aida Yespica Aida Yespica Aida Yespica Aida Yespica Aida Yespica Aida Yespica Aida Yespica Aida Yespica Aida Yespica Aida Yespica Aida Yespica Aida Yespica Aida Yespica Aida Yespica Aida Yespica Aida Yespica Aida Yespica

Δείτε το βιογραφικό της wikipedia.org



Spread the love