Spread the love


Η Δανάη Λιανοπούλου είναι ακόμα μια εντυπωσιακή Ελληνίδα φοιτήτρια που σπουδάζει στο «Department of Mathematics – University of Athens / Τμήμα Μαθηματικών – ΕΚΠΑ» και ανεβάζει πανέμορφες φωτογραφίες της στο Instagram. Ακολουθήστε τη.

Δεν γνωρίζουμε πολλά πράγματα γι αυτή την Ελληνίδα θεά, πάρα μόνο ότι μας πληροφορεί η ίδια μέσα από την σελίδα της στο Facebook.

H Δανάη Λιανοπούλου είναι σε σχέση, τόπος καταγωγής είναι η Αθήνα, και το προφίλ της στο Facebook ακολουθείται από 3.138 άτομα.

Στο Instagram όμως είναι σαν να βλέπεις μια μεγάλη σταρ του κινηματογράφου ή της τηλεόρασης αφού με 813 δημοσιευμένες φωτογραφίες της έχει καταφέρει να την ακολουθήσουν περισσότεροι από 65,1 χιλιάδες followers.

Την έχουμε θαυμάσει στις πολύ όμορφες φωτογραφίες της που ανεβάζει σε Instagram και Facebook, την έχουμε δεις ως Blogger να δειγματίζει όμορφα ρούχα επάνω της, και διαπιστώσαμε ότι στην σελίδα της ανεβάζει προσκλήσεις για όμορφα πάρτι στην Αθήνα.

Τέλος, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι η Δανάη Λιανοπούλου στο Instagram έχει καταφέρει με 813 δημοσιευμένες φωτογραφίες της να την ακολουθήσουν περισσότεροι από 65,1 χιλιάδες followers, kκαι μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό μας προτρέπει να ακολουθήσουμε και την σελίδα Events Near Me

Της ευχόμαστε κάθε προσωπική και επαγγελματική επιτυχία, και συστήνουμε στους αναγνώστες μας να την ακολουθήσουν στους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media, γιατί το αξίζει.

Δείτε τη στο Facebook και στο Instagram

Απολαυστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Δανάη Ηλιοπούλου Δανάη Ηλιοπούλου Δανάη Ηλιοπούλου Δανάη Ηλιοπούλου Δανάη Ηλιοπούλου Δανάη Ηλιοπούλου Δανάη Ηλιοπούλου Δανάη Ηλιοπούλου Δανάη Ηλιοπούλου Δανάη Ηλιοπούλου Δανάη Ηλιοπούλου Δανάη Ηλιοπούλου Δανάη Ηλιοπούλου Δανάη Ηλιοπούλου Δανάη Ηλιοπούλου Δανάη Ηλιοπούλου Δανάη Ηλιοπούλου Δανάη Ηλιοπούλου Δανάη Ηλιοπούλου Δανάη Ηλιοπούλου Δανάη Ηλιοπούλου Δανάη Ηλιοπούλου Δανάη Ηλιοπούλου Δανάη Ηλιοπούλου Δανάη Ηλιοπούλου Δανάη Ηλιοπούλου Δανάη Ηλιοπούλου



Spread the love