Spread the love


Ο λόγος για τα σέξι χρόνια Mykonos Live TV όπου διοργάνωσε την εβδομάδα που μας πέρασε ένα μεγάλο πάρτι στη νησί των ανέμων για να γιορτάσει τα έξι χρόνια λειτουργίας του και έφερε τα πάνω κάτω στην «κοσμική» Αθήνα, και όχι μόνο, αφού η φήμη του ξεπερνάει τα όρια της Ελλάδας.

Δείτε όλα όσα έγιναν στο μεγάλο πάρτι του καναλιού Mykonos Live TV

Έτσι, διοργανώθηκε ακόμα ένα λαμπερό event, φουλ στα φλας και στις όμορφες παρουσίες, γιατί ο Mykonos Live TV γιόρτασε τα έκτα του γενέθλια στο «DK Oyster Beach Restaurant & Bar» στον Πλατύ Γυαλό, με φόντο το απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου.

Ο διευθυντής του καναλιού Πέτρος Νάζος και ο παρουσιαστής της βραδιάς Στέφανος Κωνσταντινίδης υποδέχθηκαν τους καλεσμένους, οι περισσότεροι από τους οποίους ταξίδεψαν από την Αθήνα και την Θεσσαλονίκη για να ευχηθούν το happy birthday.

Στο πάρτι που κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, εμφανίστηκαν ως special guests και τραγούδησαν το συγκρότημα Vegas και η Χριστίνα Μηλιού χαρίζοντας αξέχαστες στιγμές κεφιού.

Ο κόσμος που από νωρίς είχε αρχίσει να καταφθάνει, ξεσηκώθηκε τόσο από τα αισθησιακά λικνίσματα της Αιγυπτιώτισσας χορεύτριας Αναστασίας Γιούσεφ, που χόρεψε στους ρυθμούς του νέου hit Αχ Ντάνο, όσο και από τα εντυπωσιακά πυροτεχνήματα, προσφορά της εταιρείας Νώε, τα οποία πλημμύρισαν τον μυκονιάτικο ουρανό.

Η βραδιά περιλάμβανε ακόμα επίδειξη μόδας με μαγιό της σχεδιάστριας Έλενας Κυρίτση συνοδευόμενα από κοσμήματα ΔΗΜΗΤΡΙΟC, καθώς και ρούχα της ιδιαίτερα ταλαντούχας fashion designer Δήμητρας Βουλγαρίδου.

Όλες τις δημιουργίες παρουσίασαν τρία πανέμορφα μοντέλα που υπό τους ήχους στα decks από τον φημισμένο dj Dim Zach, περπάτησαν στην ειδική πασαρέλα που είχε στηθεί στην παραλία και κέρδισαν το δυνατό χειροκρότημα.

Στο event έδωσε το παρών και το εκρηκτικό μοντέλο Ασημίνα Ιγγλέζου, που αν και δεν συμμετείχε στην επίδειξη, έκλεψε την παράσταση με το μακρύ και ανοιχτό στην πλάτη φόρεμά της.

Εξάλλου, οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν χορευτικό σώου από τις Dolls, να δοκιμάσουν το ολοκαίνουργιο ελληνικό energy drink ΘG και να ξεδιψάσουν με το φυσικό μεταλλικό νερό Πηγές Κωστηλάτας.

Την μεταφορά των VIP καλεσμένων στον χώρο της εκδήλωσης ανέλαβε η εταιρεία Mykonos Drive, ενώ το χτένισμα των μοντέλων της επίδειξης επιμελήθηκε το κομμωτήριο EE My Room της Ελίζαμπεθ Ελέτσι.

Χορηγοί της βραδιάς ήταν η Hellenic Seaways και το ασφαλιστικό γραφείο Feel Safe Insurance της κας Στέλλας Ζουλινάκη, και υποστηρικτές οι selective work, Symmetria Health & Fitness, Παντούλα Αφοι ΟΕ, Soundtronics, Salute Web Magazino και Creative @ Work.

Ήταν ένα αξέχαστο πάρτι που έκλεισε με τον κόσμο να δοκιμάζει όστρακα και άλλες λιχουδιές του DK Oyster Beach Restaurant & Bar! Να τα εκατοστίσεις, Mykonos Live TV!

Δείτε το εκπληκτικό βίντεο που ακολουθεί:

Δείτε την σελίδα του mykonoslive.tv



Spread the love