Spread the love


Η Έλλη Παπαγγελή όταν έχει κέφια κάνει και τους γύρω της χαρούμενους, αλλά και τους φίλους που την ακολουθούν στους προσωπικούς της λογαριασμούς της στα social media. Στο instagram ποζάρει σαν Θεά του κινηματογράφου, αλλά με κάθε νέα της φωτογράφηση μας αφήνει με το στόμα ανοιχτό..

Ο λόγος για την σέξι ΟΝΝΕΔίτισσα Έλλη Παπαγγελή, που σε μια νέα της φωτογράφηση με μαγιό μας έκανε να θαυμάσουμε το υπέροχο κορμί της μέσα από τα πολύ κομψά μαγιό που επέλεξε για να ποζάρει, που όσοι την είδαν την θαύμασαν ακόμα μια φορά.

Η Έλλη, είναι μια κοπέλα με προσωπικότητα που ποτέ δεν φοβήθηκε να πει την άποψή της πάνω σε θέματα της πολιτικής, που πολλές φορές έκανε τους θαυμαστές της να την λατρέψουν.

Έτσι, το lifeviews.gr πραγματοποίησε ακόμα ένα αφιέρωμα στο κορίτσι των ονείρων μας που κλέβει αβίαστα τις αντρικές ματιές όπου κι αν εμφανιστεί.

Τα μαγιό την κολακεύουν, αφήνοντας σε όλους εμάς τις καλύτερες εντυπώσεις, και μας κάνει να ζηλεύουμε, και αυτός είναι ακόμα ένας λόγος που παρακαλάμε να έρθει το καλοκαίρι ακόμα πιο γρήγορα.

Έτσι, η Έλλη Παπαγγελή διατηρεί την δημόσια εικόνα της με τον πιο σωστό τρόπο, καθώς κάθε μέρα που περνάει διαπιστώνουμε  ότι είναι το μοντέλο της καρδιάς μας, είτε συμφωνούμε μαζί της, είτε όχι για τις πολιτικές της τοποθετήσεις, αφού η ομορφιά της μπορεί να ενώσει τους Έλληνες και όχι να τους διχάσει.

Η Έλλη, τον τελευταίο χρόνο βλέπει τις μετοχές της να ανεβαίνουν, νοιώθει πολύ καλά και αυτό μας το δείχνει, και με τις εξόδους που κάνει, αλλά και με τις φωτογραφίες που δημοσιεύει στους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media.

Δείτε την στο Facebook το Instagram και στην σελίδα της: elliepapageli.com

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Έλλη Παπαγγελή Έλλη Παπαγγελή Έλλη Παπαγγελή Έλλη Παπαγγελή Έλλη Παπαγγελή Έλλη Παπαγγελή Έλλη Παπαγγελή Έλλη Παπαγγελή Έλλη Παπαγγελή Έλλη Παπαγγελή Έλλη Παπαγγελή Έλλη Παπαγγελή Έλλη Παπαγγελή Έλλη Παπαγγελή Έλλη Παπαγγελή

Δείτε ακόμα:

Όλα τα «καυτά» θέματα της Έλλης Παπαγγελή παίζουν εδώ (ΦΩΤΟ)



Spread the love