Spread the love


Ο λόγος για το πολύ διάσημο μοντέλο Emily Ratajkowski που παπαράτσι την «συνέλαβαν» μαζί με τον φίλο της να κάνει ολιγοήμερες διακοπές στις Κάννες, ενώ απολάμβαναν την διαμονή τους στο Hotel du Cap. Απολαύστε τη.

Η 25χρονη Emily Ratajkowski εντυπωσιάζει τόσο στους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media, όσο και στην προσωπική της ζωή με τις εμφανίσεις της. Αυτή τη φορά μας χάρισε υπέροχες φωτογραφίες της τόσο επάνω στο κόκκινο χαλί, όσο και στις πιο προσωπικές στης στιγμές, όταν απολάμβανε τον ήλιο και την θάλασσα φορώντας το μαγιό της.

Δείτε την σελίδα της: emrata.com

Δεν έχουμε λόγια για να περιγράψουμε, αφού αυτό το κορίτσι αξίζει όσο όλο το χρυσάφι του κόσμου για το αθώο βλέμμα της και το κολασμένο κορμί της, που πάντα το διατηρεί σε τέλεια φόρμα.

Θα πρέπει να επισημάνουμε ότι πριν είχε πατήσει πάνω στο κόκκινο χαλί του κινηματογραφικού Φεστιβάλ των Καννών με μια υπέροχη μαύρη δαντελωτή τουαλέτα που άφηνε το μπούστο της να το θαυμάσουν δημοσιογράφοι και λοιποί παριστάμενοι.

Η Emily Ratajkowski στην ταινία «Loveless» την Πέμπτη 18 Μαΐου 2017 και τράβηξε όλα τα βλέμματα αλλά και τα φλας των φωτογράφων.

Στο Instagram τα πάει πάρα πολύ καλά αφού με 1,404 δημοσιευμένες φωτογραφίες της έχει καταφέρει να την ακολουθήσουν περισσότεροι από 13.1 εκατομμύρια followers.

Δείτε τη στο Twitter το Facebook και στο Instagram

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Emily Ratajkowski Emily Ratajkowski Emily Ratajkowski Emily Ratajkowski

Μας εντυπωσίασε και με αυτές τις φωτογραφίες της η Emily Ratajkowski στο Instagram..

Emily Ratajkowski Emily Ratajkowski Emily Ratajkowski

Πριν όμως πατήσει πάνω στο κόκκινο χαλί βρήκε την ευκαιρία να απολαύσει τον ήλιο, φορώντας το μαγιό της.



Spread the love