Spread the love


Κάθε φορά που οι αδελφές Εύη Χειλά και Βιβή αποφασίζουν να κάνουν νυχτερινή έξοδο τραβάνε την προσοχή των αντρών σαν μαγνήτης επάνω τους, αφού αυτά τα κορίτσια ξεχωρίζουν για τα καλλίγραμμα κορμιά τους, αλλά και με τις ενδυματολογικές τους επιλογές.

Η παρουσιάστρια με την αδελφή της βγήκαν να διασκεδάσουν στο νυχτερινό κέντρο YTON, και πραγματικά αναστάτωσαν όλους όσους τις συνάντησαν μπροστά τους.

Ντυμένες πολύ κομψά μέσα σε αποκαλυπτικά μαύρα φορέματα έκαναν τους θαμώνες του νυχτερινού κέντρου να μην ξεκολλάνε τα μάτια τους από πάνω τους. Μάλιστα, όταν τους αναγνώρισαν οι φωτογράφοι, πόζαραν αγκαλιά, σαν δυο αγαπημένες αδερφές, και ανεβάζοντας στα ύψη τη θερμοκρασία.

Η Εύη Χειλά και η αδελφή της, Βιβή είναι δυο κορίτσια που ξέρουν να απολαμβάνουν την ζωή τους, και δεν χάνουν την ευκαιρία, παρά την οικονομική κρίση που μαστίζει την χώρα μας να δείχνουν ευτυχισμένες, αγαπημένες και λαμπερές, και οι φωτογραφίες του που ακολουθούν το αποδεικνύουν περίτρανα.

Μερικές χρήσιμες πληροφορίες για την Εύη Χειλά:

Γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στην Ηλιούπολη, και από τα παιδικά της χρόνια είχε μεγάλη αγάπη για τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές και θυμάται ακόμη τις βόλτες με την αδελφή της Βιβή.

Ήταν άριστη στην πληροφορική, και πριν ακόμα τελειώσει το λύκειο είχε κέρδισε υποτροφία στο Ελληνογαλλικό Κολέγιο Αθηνών. Εκεί σπούδασε δακτυλογραφία σε ηλεκτρονικό υπολογιστή, χειρισμό και προγραμματισμό.

Από την ηλικία όμως των 14 ετών έκανε φωτογραφήσεις με εφηβικά ρούχα για editorial περιοδικών και καταλόγους. Παράλληλα ασχολήθηκε εντατικά με το χοροθέατρο. Μάλιστα πήρε μέρος σ’ ένα διαγωνισμό και βγήκε πρώτη, κερδίζοντας ακόμη μία υποτροφία, για μια σχολή χορού στο Λονδίνο.

Συμμετείχε στο διαγωνισμό ομορφιάς «Playmate» το 2000, στον οποίο βγήκε δεύτερη και η τουρνέ της στην Ευρώπη -έφτασε τελικώς μέχρι τη Νέα Υόρκη- ως μέλος μιας ομάδας που χόρευε σε events τα οποία οργάνωνε μουσικό κανάλι. Τέλος, ως δυνατή στιγμή στην πορεία της σημειώνει και τη συνεργασία της με τη Δήμητρα Ματσούκα στην ταινία «Η Αγάπη είναι Ελέφαντας».

Στο παρελθόν απασχολούσε συχνά τα media με τα προσωπικά της και τραβούσε πάνω της τα φωτογραφικά φλας με τα καμώματά της στις εξόδους της. Τώρα έχει ρίξει τους τόνους και ευτυχεί στο πλευρό του συντρόφου της.

Ξεκίνησε ως μοντέλο, συνέχισε ως χορεύτρια, πήρε τίτλο σε διαγωνισμό ομορφιάς. Ασχολήθηκε για λίγο με την υποκριτική και πέρασε με επιτυχία στην παρουσίαση τηλεοπτικών εκπομπών. Το τελευταίο διάστημα «οργώνει» την Ελλάδα κάνοντας events που οργανώνει μέσω του διαφημιστικού γραφείου που έχει ιδρύσει.

Τέλος, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι η Εύη Χειλά μας ενημερώνει μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook ότι: Υπήρξε «Brand Ambassador» στην εταιρεία «Tonino Lamborghini Luxury Mobile Phones», σήμερα εργάζεται στο «High Tv», ενώ παλαιότερα πέρασε από το «ASTRATV», «Mega Channel», «ΑΝΤ1», και το «EXTRA CHANNEL 3».

Τελείωσε το 5ο Γυμνάσιο Ηλιούπολης, και το Ενιαίο Πολυκλαδικό Λύκειο Ηλιούπολης, και ως τόπος διαμονής της δηλώνει την Αθήνα. Είναι παντρεμένη, και διατηρεί την σιλουέτα της σε πολύ καλή φόρμα, και αυτό αποδεικνύεται περίτρανα από τις φωτογραφίες της που ανεβάζει, καθώς την ακολουθούν πολλές χιλιάδες φίλοι της στο Facebook.

Δείτε την Εύη Χειλά στο Facebook  και το Facebook II

Απολαύστε τις φωτογραφίες τους που ακολουθούν:

Εύη Χειλά Εύη Χειλά Εύη Χειλά Εύη Χειλά Εύη Χειλά

Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι η Εύη Χειλά είχε εντυπωσιάσει σε επίδειξη μόδας στην πασαρέλα του «Νίκος – Τάκης» το 2015, με την καλλίγραμμη παρουσία της .

Εύη Χειλά Εύη Χειλά Εύη Χειλά Εύη Χειλά

Η  Εύη Χειλά είχε εντυπωσιάσει σε όμορφες φωτογραφίες της μαγιό..

Εύη Χειλά Εύη Χειλά Εύη Χειλά

Στις τραγικές ιστορίες που έχει διηγηθεί η Εύη Χειλά είναι όταν έχασε τον αδερφό της, Δημήτρη σε αεροπορικό δυστύχημα τον Ιούλιο του 2014. Ο 52χρονος χειριστής πέθανε ύστερα από την συντριβή του μονοκινητήριου αεροσκάφους το οποίο απογειώθηκε από το αεροδρόμιο της Σπάρτης.

Το μοντέλο είχε εξομολογηθεί στην εκπομπή «Μία» την τραγική ιστορία για την μεγάλη απώλεια της οικογένειάς της. «Το βράδυ πριν σκοτωθεί ο αδερφός μου για κάποιον ανεξήγητο λόγο δεν μπορούσα να κοιμηθώ», είπε ανάμεσα σε άλλα.

Τέλος, θα πρέπει να θυμίσουμε ότι το 2001 η Εύη Χειλά και η αδελφή της Βιβή στην αρχή της σταδιοδρομίας τους είχαν κάνει και μια φωτογράφηση που άφησε εποχή, και τις κατέγραψε η ιστορία της Ελληνικής show biz ως ένα από τα πιο όμορφα γυναικεία ζευγάρια, που ακόμα δεν μπορούμε να ξεχάσουμε.

Εύη Χειλά Εύη Χειλά Εύη Χειλά Εύη Χειλά Εύη Χειλά Εύη Χειλά Εύη Χειλά Εύη Χειλά Εύη Χειλά Εύη Χειλά Εύη Χειλά Εύη Χειλά Εύη Χειλά Εύη Χειλά Εύη Χειλά



Spread the love