Spread the love


Την Aliona Vestvalskaya την γνωρίσαμε μέσα από προηγούμενο αφιέρωμα του Lifeviews.gr και είχε εντυπωσιάσει την συντακτική ομάδα όσο και τους αναγνώστες μας. Είναι μια μελαχρινή θεά, με τέλειο σώμα και πολύ δυναμικό χαρακτήρα, όπως θα διαπιστώσετε και στην συνέντευξή της που ακολουθεί.

Ασχολείται με τον χορό, που όπως μας αποκάλυψε είναι μια δουλειά περιστασιακή, γιατί στις φιλοδοξίες της είναι να ασχοληθεί επαγγελματικά με την γυναικεία μόδα, κάτι που της αρέσει πολύ.

Έχει εμφανιστεί σε πληθώρα νυχτερινών καταστημάτων, και πάντα κέντρισε τα βλέμματα αφήνοντας τις καλύτερες των εντυπώσεων. Στην Μύκονο μάλιστα έφερε τα πάνω κάτω μέσα από μια συνεργασία που η ίδια θεωρεί ότι ήταν η πιο επαγγελτική.

Η Aliona Vestvalskaya ξεκίνησε από την πόλη της Χαλκίδας και έχει γίνει γνωστή από τις εμφανίσεις της, αλλά και από τις πολύ εντυπωσιακές φωτογραφίες που ανεβάζει στους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media.

Η Aliona Vestvalskaya απάντα στις ερωτήσει του Lifeviews.gr

 1. Που έχεις γεννηθεί; Γεννήθηκα στην Ουκρανία

2. Που ζεις τώρα, σε ποια πόλη; Αυτή τη στιγμή μένω Ελλάδα, στην πόλη της Χαλκίδας εδώ και 13 χρόνια

3. Έχεις κάνει κάποιες σπουδές, γλώσσες κτλ; Τέλειωσα το 1ο ΓΕΛ Χαλκίδας. Πέρυσι τέλειωσα την σχολή make up artist στον Freddy, στο Μοναστηράκι. Μετά πήρα πτυχίο για βλεφαρίδες και πλέον ασχολούμαι περισσότερο με αυτό. Μιλάω τέσσερις  γλώσσες, Ελληνικά, Ρωσικά, Ουκρανικά και Αγγλικά.

 4. Με τι ασχολείσαι επαγγελματικά; Ασχολούμαι με τον χορό ως χόμπι, γιατί δεν το θεωρώ επάγγελμα με μέλλον.. Κάποιες φορές κάνω διάφορες φωτογραφήσεις για μένα , ή για κάποια περιοδικά, κι έχω εμφανιστεί στη σειρά του ΑΝΤ1«οι συμμαθητές». Έχω προτάσεις για video clip, συμμετοχές στην τηλεόραση, φωτογραφήσεις και περιοδικά, αλλά διαλέγω πάντα τις προτάσεις που θεωρώ συνετές για μένα. Ένα από τα αγαπημένα μου hoddie είναι να ταξιδεύω με το αμάξι μου και να γνωρίζω νέα μέρη

5. Ποια ήταν τα πρώτα επαγγελματικά σου βήματα σου; Ξεκίνησα από τα 15 μου χρόνια να εργάζομαι ως σερβιτόρα στην παραλία της Χαλκίδας και σε beach bars ως barwoman. Έχω κάνει φωτογραφήσεις σε τοπικά περιοδικά και διαφημιστικά φυλλάδια.. Έχω κάνει πολλές δουλειές, δεν μου αρέσει να μένω στάσιμη.

 6. Έχεις κάνει επιτυχία στο Facebook και στο Instagram με τις φωτογραφίες που ανεβάζεις. Πες μας γι αυτό. Τις φωτογραφίες τις ανεβάζω στους προσωπικούς μου λογαριασμούς στα social media για εμένα προσωπικά, και δεν με απασχολεί τι λένε.
7. Είναι δύσκολο γίνεις αναγνωρίσιμη στον επαγγελματικό σου χώρο στην Ελλάδα; Δεν με ενδιαφέρει να γίνω αναγνωρίσιμη. Το πρώτο μέλημά μου είναι να βγάζω ένα σταθερό εισόδημα γιατί οι καιροί είναι δύσκολοι ώστε να υπάρχει κάτι σταθερό
8. Πως νιώθεις που είσαι αναγνωρίσιμη στα νυχτερινά κέντρα που εμφανίζεσαι; Σε κάθε άνθρωπο αρέσει να έχει φήμη αλλά δεν το επιδιώκω κιόλας.
9. Ποια είναι η σχέση σου με τα social media; Καλή αλλά δεν με ενδιαφέρει αυτό το κομμάτι.
10. Σε έχουν βοηθήσει στην δουλειά σου; Ότι δουλειές έχω κάνει, τις κάνω πάντα μόνη μου. Σπάνια υπάρχουν άνθρωποι που θα σε βοηθήσουν καλοπροαίρετα. Ο μόνος που με έχει βοηθήσει και αποτελεί εξαίρεση είναι ο Michael Patanas από Night stories, φίλος μου και πολύ καλός στη δουλεία του.
11. Η οικογενειακή σου κατάσταση. Ελεύθερη ή δεσμευμένη; Θα ήταν περίεργο, να μην είχα σχέση.
12. Βλέπουμε ότι ανεβάζεις πολύ «καυτές» φωτογραφίες σου. Πως το σχολιάζει ο σύντροφος σου; Δεν ζηλεύει; Δεν τον απασχολεί ιδιαίτερα γιατί θεωρεί την δουλειά μου περιστασιακή. Αντιθέτως πάντα ζητώ τη συμβουλή του για οτιδήποτε κάνω, γιατί δυστυχώς ο κόσμος είναι κακός. Πάντα διακριτικά με προσέχει και με φροντίζει.
13. Ένιωσες άβολα κάποιες στιγμές, από κακοπροαίρετα σχόλια; Υπάρχουν και άσχημα σχόλια, άλλα άμα ήταν να χρονοτριβώ με το τι λέει ο καθένας.. δεν θα είχα χρόνο να ασχοληθώ με εμένα και την προσωπική μου ζωή.
14. Πιστεύεις στα ζώδια; Πιστεύω φυσικά γιατί μάλλον βρήκα το 13ο ζώδιο, του δικού μου.
15. Τι ζώδιο είσαι; Ανήκω στο ζώδιο του Κριού.
16. Ποια η σχέση σου με το άλλο φύλλο; Όταν δεν με ενοχλούν δεν ενοχλώ κι εγώ. Διαφορετικά γίνομαι πολύ ειρωνική.

17. Ποια ήταν το πιο έξυπνο κομπλιμέντο που σου έχουν κάνει; Αν δεν υπήρχες εσύ, οι κάμερες θα ήταν άχρηστες Έτσι με έριξε και είμαστε μαζί.

 18. Τι δώρα προτιμάς να σου κάνουν και τι χαρίζεις εσύ στους φίλους σου; Μου αρέσουν τα δώρα που μένουν και είναι πάντα χρήσιμα κινητά, ρούχα κοσμήματα, συνήθως χαρίζω ανάλογα την διάθεσή μου. Μου αρέσει να κάνω εκπλήξεις και να μου κάνουν.
19. Έχεις υπέροχο σώμα. Ποια η σχέση σου με την γυμναστική; Αρκετά καλή, πάω γυμναστήριο για 2 μήνες, μετά βαριέμαι και το σταματώ για 5 (χα χα).
20. Ποιες θεωρείς τις καλύτερες εμφανίσεις σου ή τις πιο επιτυχημένες συνεργασίες σου; Πιστεύω στη Μύκονο στο «Super Paradise» που δούλευα πέρυσι το καλοκαίρι και θα πάω και φέτος, ήταν η πιο σωστή επαγγελματική συνεργασία.
21. Φιλοδοξίες και σχέδια για το μέλλον; Τα μελλοντικά μου σχεδία είναι να ασχοληθώ με την γυναικεία μόδα. Με το εμπόριο ρούχων, παπουτσιών, αξεσουάρ και ότι έχει σχέση με την γυναίκα.

22. Ποιο είναι το πιο δυνατό σημείο επάνω σου; Σίγουρα η προσωπικότητά μου.

 23. Τι σε ενοχλεί και τι θα άλλαζες στην Ελλάδα; Αν και δεν ασχολούμαι με την πολιτική, θεωρώ ότι ο πρωθυπουργός πρέπει να είναι υπηρέτης του λαού και όχι το αντίθετο. Γι αυτό ο λαός θα έπρεπε να διαλέξει έναν πιο απλό άνθρωπο, αξιόλογο σε αυτό το κομμάτι. Επίσης ελπίζω να απαγορευτεί αυστηρά το κάπνισμα σε δημόσιους και ιδιωτικούς χώρους.
24. Κλείσε την συνέντευξη με τις 3 ευχές σου  Υγεία, χαρά και να πιέσω το τζόκερ για να ξεχάσω τα προβλήματα μου.

Δείτε την Aliona Vestvalskaya στο Instagram και στο Facebook

 Απολαύστε τις υπέροχες φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Aliona Vestvalskaya Aliona Vestvalskaya Aliona Vestvalskaya Aliona Vestvalskaya Aliona Vestvalskaya Aliona Vestvalskaya Aliona Vestvalskaya Aliona Vestvalskaya Aliona Vestvalskaya Aliona Vestvalskaya

Aliona Vestvalskaya Aliona Vestvalskaya Aliona Vestvalskaya Aliona Vestvalskaya Aliona Vestvalskaya Aliona Vestvalskaya Aliona Vestvalskaya Aliona Vestvalskaya Aliona Vestvalskaya Aliona Vestvalskaya Aliona Vestvalskaya Aliona Vestvalskaya Aliona Vestvalskaya Aliona Vestvalskaya Aliona Vestvalskaya Aliona Vestvalskaya



Spread the love