Spread the love


Η Αθηνά Οικονομάκου είναι η πολύ όμορφη Ελληνίδα ηθοποιός, που δεν μας έχει συνηθίσει να την βλέπουμε σε κοσμικές εξόδους, αλλά ξέρουμε ότι αυτό το διάστημα είναι ερωτευμένη, κάνει συχνά ταξίδια, και είναι Θεά όταν επιλέγει να φορέσει μαγιό.

Η Αθηνά Οικονομάκου μπορεί πλέον να αποκαλείται και ”travel girl” καθώς αρκετά τακτικά γεμίζει τις βαλίτσες της με τα πιο in outfits της σεζόν και γυρνάει τον κόσμο παρέα με τον σύντροφό της, Φίλιππο Μιχόπουλο.

Το ζευγάρι είναι γνωστό πως πέρασε τις διακοπές του Πάσχα στις Μαλδίβες αλλά η ηθοποιός δεν είχε ποστάρει ποτέ μέχρι τώρα κάποια κοινή τους φωτογραφία από εκεί. Να που έγινε!

Ο ένας κρατά το χέρι του άλλου, η Αθηνά φορά ένα από τα αγαπημένα της μπικίνι και απλά του εξομολογείται πως «Μπορώ να κατακτήσω τον κόσμο μόνο με το ένα χέρι όσο εσύ μου κρατάς το άλλο». Ξεκάθαρα, ο Φίλιππος είναι το άλλο της μισό!

Οι διακοπές του Πάσχα μπορεί πλέον να αποτελούν παρελθόν, όμως δεν έχουμε κανένα λόγο να γκρινιάζουμε γι΄αυτό, γιατί διανύουμε ήδη την πρώτη ημέρα ενός τριημέρου που σηματοδοτεί κι επίσημα την έναρξη του καλοκαιριού.

Μπορούμε να χαζέψουμε με τις ώρες και με την άνεση μας τις φωτογραφίες της που ανεβάζει τακτικά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram από τις πασχαλινές διακοπές της στις Μαλδίβες, αλλά και γενικότερα.

Τέλος, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι η Αθηνά Οικονομάκου στο Instagram τα πάει πάρα πολύ καλά αφού έχει καταφέρει με 1,438 δημοσιευμένες φωτογραφίες της να την ακολουθήσουν περισσότεροι από 502 χιλιάδες followers.

Λίγες πληροφορίες για το βιογραφικό της που είναι αρκετά «πλούσιο»:

Η 31χρονη Αθηνά Οικονομάκου γεννήθηκε στη Σκάλα Λακωνίας στις 6 Μαρτίου 1986, αλλά στην ηλικία των 18 ετών εγκαταστάθηκε στην Αθήνα για να σπουδάσει στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο ενώ το 2005 πέρασε και στην «Κεντρική Σκηνή» της Μιμής Ντενίση, απ’ όπου αποφοίτησε το 2007.

Το τηλεοπτικό της ντεμπούτο, έγινε το 2007, μέσα από την σειρά του ΑΝΤ1 «Δεληγιάννειον Παρθεναγωγείον» με τον πρωταγωνιστικό ρόλο της Δόμνας Νίκα. Το 2008, συμμετείχε στο επεισόδιο «Θηρίο στο κλουβί» της σειράς «Αληθινοί έρωτες», ενώ έκανε και μια σύντομη εμφάνιση, στην σειρά «Λατρεμένοι μου γείτονες».

Τη σεζόν 2008-2009, έπαιξε στην νεανική σειρά «Οι Ατρόμητοι», ενώ ακολούθησε η σειρά «Η Ζωή της Άλλης», όπου πρωταγωνίστησε με την Ευδοκία Ρουμελιώτη και τον ρόλο της Ξένιας Παππά, έναν ρόλο που την έκανε περισσότερο γνωστή και αγαπητή στο ευρύ κοινό.

Τις σεζόν 2011-2014 είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στην καθημερινή σειρά «Κλεμμένα όνειρα» ενώ το 2014, συμμετείχε και σε ένα επεισόδιο της σειράς «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα».

Τη σεζόν 2014-2015 πρωταγωνίστησε με τον Μέμο Μπεγνή στην κυπριακή καθημερινή σειρά «Το Δαχτυλίδι της Φωτιάς», η οποία προβλήθηκε και στην Ελλάδα, την επόμενη σεζόν.

Δείτε το site της: allover.gr

Την ίδια σεζόν (2015-16) είχε έναν από τους βασικούς ρόλους της σειράς «Η χειρότερη εβδομάδα της ζωής μου» στο πλευρό των Μάκη Παπαδημητρίου, Γεράσιμου Σκιαδαρέση κ.ά. Από τον Οκτώβριο του 2016 πρωταγωνιστεί στην καθημερινή σειρά «Έλα στη θέση μου».

Δείτε τη στο Facebook το Facebook και στο Instagram

Απολαύστε την Αθηνά Οικονομάκου στις πολύ εντυπωσιακές της φωτογραφίες που ακολουθούν:

Αθηνά Οικονομάκου Αθηνά Οικονομάκου Αθηνά Οικονομάκου Αθηνά Οικονομάκου Αθηνά Οικονομάκου Αθηνά Οικονομάκου Αθηνά Οικονομάκου Αθηνά Οικονομάκου Αθηνά Οικονομάκου Αθηνά Οικονομάκου Αθηνά Οικονομάκου Αθηνά Οικονομάκου Αθηνά Οικονομάκου Αθηνά Οικονομάκου Αθηνά Οικονομάκου Αθηνά Οικονομάκου Αθηνά Οικονομάκου Αθηνά Οικονομάκου Αθηνά Οικονομάκου Αθηνά Οικονομάκου Αθηνά Οικονομάκου Αθηνά Οικονομάκου Αθηνά Οικονομάκου Αθηνά Οικονομάκου Αθηνά Οικονομάκου Αθηνά Οικονομάκου Αθηνά Οικονομάκου Αθηνά Οικονομάκου Αθηνά Οικονομάκου  Αθηνά Οικονομάκου

Αθηνά Οικονομάκου Αθηνά Οικονομάκου Αθηνά Οικονομάκου Αθηνά Οικονομάκου Αθηνά Οικονομάκου Αθηνά Οικονομάκου

Δείτε το βιογραφικό της στη wikipedia.org



Spread the love