Spread the love


Η Ilda Bejleri είναι η πιο «καυτή» αθλητική δημοσιογράφος της Αλβανίας και όταν αφήνει τις κάμερες  ποζάρει στα social media, με σέξι διάθεση και αναστατώνει τον ανδρικό πληθυσμό.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι πλέον οι γυναίκες δημοσιογράφοι είναι η μία πιο όμορφη από την άλλη. Με αναλογίες μοντέλου, σέξι βλέμμα, ωραίο χαμόγελο και καλλίγραμμα πόδια, οι παρουσιάστριες στα μέσα μαζικής ενημέρωσης είναι hot και δεν το κρύβουν.

Ο κλάδος της δημοσιογραφίας έχει αρχίσει να αναβαθμίζεται όχι μόνο εγχώρια, αλλά και ευρύτερα.

Η αθλητικογράφος Ilda Bejleri του «Supersport»  ανήκει στο ζώδιο του Αιγόκερου, κατάγεται από την Αλβανία και εντυπωσιάζει με τις γνώσεις στα σπορ, αλλά κυρίως με τα φοβερά προσόντα της που την καθιστά διάσημη τόσο για το ταλέντο της, όσο και για την εκρηκτική της εμφάνιση, αφού διαθέτει μεγάλα οπίσθια, εντυπωσιακό στήθος και δίμετρα πόδια!

Η 30χρονη σέξι Ilda Bejleri παρά τη στενή πολιορκία από αρσενικά και περισσότερο από ποδοσφαιριστές, καθώς γράφτηκε για φημολογούμενο φλερτ που δέχτηκε από τον διεθνή παίκτη της γείτονας χώρας Μπεκίμ Μπαλάϊ, η ίδια παραδέχθηκε πως είναι ελεύθερη και ωραία…

Γι’ αυτό η Ilda Bejleri κάνει ότι μπορεί για να τρελάνει τον ανδρικό πληθυσμό του Instagram, μήπως βρει κανένα παλικάρι να ερωτευτεί, γι’ αυτό πλέον έχει 252.000 χιλιάδες followers στο προφίλ της, με μόνο 627 φωτογραφίες της,  ένας μεγάλος αριθμός αν σκεφτεί κανείς ότι η Αλβανία έχει μόνο 2 εκατομμύρια πληθυσμό.

Η Ilda Bejleri  είναι ένα ακόμη από τα ανερχόμενα ταλέντα της Αλβανικής τηλεόρασης που έχει μακρά παράδοση στο να αναδεικνύει κορίτσια που δεν είχαν υποπέσει στην αντίληψή μας και μπαίνει με διαφορά στήθους στην κορυφή των πιο σέξι δημοσιογράφων παγκοσμίως.

Δείτε την στο Facebook, το Twitter και το Instagram

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Ilda Bejleri Ilda Bejleri Ilda Bejleri Ilda Bejleri Ilda Bejleri Ilda Bejleri Ilda Bejleri Ilda Bejleri Ilda Bejleri Ilda Bejleri Ilda Bejleri Ilda Bejleri Ilda Bejleri Ilda Bejleri Ilda Bejleri Ilda Bejleri Ilda Bejleri Ilda Bejleri Ilda Bejleri Ilda Bejleri Ilda Bejleri Ilda Bejleri Ilda Bejleri Ilda Bejleri Ilda Bejleri Ilda Bejleri Ilda Bejleri Ilda Bejleri Ilda Bejleri Ilda Bejleri Ilda Bejleri Ilda Bejleri Ilda Bejleri Ilda Bejleri Ilda Bejleri Ilda Bejleri

Ilda Bejleri Ilda Bejleri Ilda Bejleri Ilda Bejleri Ilda Bejleri Ilda Bejleri Ilda Bejleri Ilda Bejleri Ilda Bejleri Ilda Bejleri Ilda Bejleri Ilda Bejleri Ilda Bejleri Ilda Bejleri Ilda Bejleri Ilda Bejleri Ilda Bejleri Ilda Bejleri Ilda Bejleri Ilda Bejleri Ilda Bejleri

 

 



Spread the love