Spread the love


Η Ζοζεφίν (Josephine Wendel) στα κόκκινα άνοιξε καλλιτεχνικά τη φιέστα του Ολυμπιακού στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και ανέβασε τη θερμοκρασία στα ύψη. Έκλεψε τις εντυπώσεις ντυμένη μέσα στο κόκκινο φόρεμα, και τραγούδησε με την ψυχή της για τον κόσμο του Ολυμπιακού.

Τι να περιγράψουμε, τα πλάνα μιλάνε από μόνα τους, καθώς οι φωτογραφίες της που ακολουθούν δεν αφήνουν πολλά περιθώρια περιγραφής.

Σε παλαιότερη συνέντευξή της στην εφημερίδα Παραπολιτικά, στο ένθετο «Secret» είχε αναφερθεί στον ρατσισμό που έχει βιώσει στην παιδική της ηλικία λόγω της καταγωγής της.

Λόγω της γερμανικής καταγωγής του πατέρα σου και την Ελληνολιβανέζα μητέρα σου, έχει βιώσει τον ρατσισμό;

«Είχα πρόβλημα γιατί, όταν ήρθαμε οικογενειακώς στην Ελλάδα, μιλούσα μόνο γερμανικά και οι γονείς μου με έγραψαν σε αμερικάνικο σχολείο και έκαναν μαθήματα ελληνικών ως δεύτερη γλώσσα σε φροντιστήριο. Τα άλλα παιδιά με κορόιδευαν από μικρή ηλικία λόγω των ελληνικών μου.

Ένιωθα ότι δεν είχα ταυτότητα. Πάντα ήμουν για τους Έλληνες αμερικανάκι και όχι 100% Ελληνίδα, γιατί είχα ξένους γονείς. Τώρα πλέον αυτό δεν συμβαίνει. Τα παιδιά είναι σκληρά. Αυτό το βλέπω και με τον αδερφό μου, που αναγκαστήκαμε να τον αλλάξουμε σχολείο στην Αμερική γιατί του έκαναν bullying».

Για την ιστορία πρέπει να αναφέρουμε ότι η Josephine Wendel είναι μια Ελληνίδα τραγουδίστρια που δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη από τους φίλους των social media, αφού είναι ένα φρέσκο κορίτσι, με τέλειο σώμα και υπέροχη φωνή. Μάλιστα στο Instagram με μόνο 735 δημοσιευμένες φωτογραφίες της έχει καταφέρει να την ακολουθήσουν περισσότεροι από 77,3 χιλιάδες followers.

Δείτε τη στο Facebook το Facebook Ι και στο Instagram

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Josephine – Cocktail

Josephine Wendel Josephine Wendel Josephine Wendel Josephine Wendel Josephine Wendel Josephine Wendel Josephine Wendel Josephine Wendel Josephine Wendel Josephine Wendel Josephine Wendel Josephine Wendel



Spread the love