Spread the love


H Κατερίνα Αγάλια, είναι μια εντυπωσιακή Ελληνίδα που ξέρει να μαγεύει όσους την ακολουθούν, με τις εκπληκτικές της φωτογραφίες που ανεβάζει κατά καιρούς στους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media. Είναι μοντέλο αξιώσεων και φοιτήτρια της στην Φιλοσοφικής σχολής του ΑΠΘ.

Σε παλαιότερη συνέντευξή της είχε αναφέρει ότι μένει Θεσσαλονίκη λόγω σπουδών, αφού είναι φοιτήτρια στην Φιλοσοφική σχολή του ΑΠΘ στο τρίτο έτος, αλλά ως τόπο καταγωγής δηλώνει την Αθήνα.

Όταν την ρωτούν για το αν είναι ελεύθερη ή σε σχέση τότε απαντάει ότι: Είμαι καλά στην προσωπική μου ζωή.

Έχει γυμνασμένο σώμα και όπως αναφέρει: «Ασχολούμαι χρόνια με το τένις και μου αρέσει το τρέξιμο ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες».

Η Κατερίνα Αγάλια, και και στην Θεσσαλονίκη λόγω σπουδών εντούτοις δεν κρύβει τα φίλαθλα αισθήματά της: «Είμαι από μικρή οπαδός του Ολυμπιακού και λατρεύω να πηγαίνω στο γήπεδο».

Ανήκει στην νέα γενιά των κοριτσιών που δεν βλέπει τηλεόραση αφού όπως υποστηρίζει: «Τηλεόραση δεν παρακολουθώ ιδιαίτερα προτιμώ να πηγαίνω σινεμά με τις φίλες μου τις καθημερινές».

Όσο αφορά τις διακοπές της προτιμάει τα νησιά του Αιγαίου αλλά περισσότερο το νησί των Ανέμων: «Αγαπημένος ταξιδιωτικός προορισμός μου είναι η Μύκονος το καλοκαίρι, και αγαπημένο μου ταξίδι ήταν στην Βιέννη».

Ακούει ελληνική μουσική και «αγαπημένος μου τραγουδιστής είναι ο Αντώνης Ρέμος».

Θα πρέπει επίσης να αναφέρουμε ότι ανήκει στο ζώδιο του της Καρκίνου, και όταν την ρωτούν για το ιδανικό αρσενικό που θέλει να έχει στο πλευρό της τότε απαντάει με κάθε ειλικρίνεια: «Η εξωτερική εμφάνιση παίζει ρόλο για μένα σε έναν άντρα, μου αρέσει να φροντίζει τον εαυτό του και να αθλείται».

Όσο για το μέλλον της ζητάει τα αυτονόητα: «Θέλω να τελειώσω την σχολή μου στην ώρα της και να κάνω μια καριέρα στην φιλολογία».

Τέλος, θα πρέπει να σημειώσουμε ότι στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έχει κάνει πολύ καλή δουλειά, αφού με 998 δημοσιευμένες φωτογραφίες της έχει καταφέρει να προσελκύσει περισσότερους από 106 χιλιάδες followers.

Δείτε τη στο Facebook και στο Instagram

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Panagiwta Kalogurou Koloka Panagiwta Kalogurou Koloka Panagiwta Kalogurou Koloka Panagiwta Kalogurou Koloka Panagiwta Kalogurou Koloka Panagiwta Kalogurou Koloka Panagiwta Kalogurou Koloka Panagiwta Kalogurou Koloka Panagiwta Kalogurou Koloka Panagiwta Kalogurou Koloka Panagiwta Kalogurou Koloka Panagiwta Kalogurou Koloka Panagiwta Kalogurou Koloka Panagiwta Kalogurou Koloka Panagiwta Kalogurou Koloka Panagiwta Kalogurou Koloka Panagiwta Kalogurou Koloka Panagiwta Kalogurou Koloka Panagiwta Kalogurou Koloka Panagiwta Kalogurou Koloka Panagiwta Kalogurou Koloka  Panagiwta Kalogurou Koloka Panagiwta Kalogurou Koloka Panagiwta Kalogurou Koloka Panagiwta Kalogurou Koloka Panagiwta Kalogurou Koloka Panagiwta Kalogurou Koloka   Panagiwta Kalogurou Koloka Panagiwta Kalogurou Koloka Panagiwta Kalogurou Koloka Panagiwta Kalogurou Koloka Panagiwta Kalogurou Koloka Panagiwta Kalogurou Koloka Panagiwta Kalogurou Koloka Panagiwta Kalogurou Koloka Panagiwta Kalogurou Koloka Panagiwta Kalogurou Koloka Panagiwta Kalogurou Koloka Panagiwta Kalogurou Koloka Panagiwta Kalogurou Koloka Panagiwta Kalogurou Koloka Panagiwta Kalogurou Koloka Panagiwta Kalogurou Koloka Panagiwta Kalogurou Koloka Panagiwta Kalogurou Koloka



Spread the love