Spread the love


Η Kendall Jenner φόρεσε ένα πολύ εντυπωσιακό φόρεμα και ανέβηκε τα σκαλιά του Met Gala της Νέας Υόρκης, και όλων τα βλέμματα εστίασαν στο πίσω μέρος του φορέματος, αφού δεν άφηναν και πολλά στην φαντασία. Εκεί ήταν που άστραψαν όλα τα φλας των φωτογράφων.

Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι το Met Gala της Νέας Υόρκης είναι από τα κορυφαία γεγονότα της Άνοιξης, καθώς κάθε χρόνο οι κορυφαίες προσωπικότητες του Χόλιγουντ παρευρίσκονται σε αυτό επιλέγοντας πολύ εντυπωσιακές εμφανίσεις για να συζητηθούν και να κερδίσουν χρόνο δημοσιότητας.

Έτσι έκανε και η Kendall Jenner που προσπάθησε ως γνήσιο κορίτσι της μόδας να φορέσει κάτι πολύ εκκεντρικό επάνω της.

Φυσικά, η αρμενικές καταγωγής μοντέλα έδειξε ότι είναι κορίτσι με φαντασία και δεν φοβάται να εκθέσει τον εαυτό της, σε μια τόσο κοσμική εκδήλωση.

Επίσης, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι η Kendall Jenner είναι ένας μεγάλος υποστηρικτής του #FreeTheNipple, και οι ενδυματολογικές της επιλογές είναι κορυφές.

Η Kendall υποστήριξε μάλιστα ότι δεν βλέπει τίποτα στραβό σε σχέση με τις γυναίκες που δείχνουν τα στήθη τους, οπότε δεν μας προκάλεσε έκπληξη το γεγονός ότι ο Kendall εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί του Met Gala 2017 έτσι..

Η Kendall σχολίασε για την εμφάνισή της: «Δεν ξέρω, αυτό που φόρεσα είναι αρκετά σεξουαλικό, αλλά, ναι, είναι δροσερό». «Δεν ξέρω, πάντα μου αρέσει να επιλέγω κάτι που είναι αμφιλεγόμενο», είπε.

Ενώ η Kendall είπε ότι αισθάνθηκε αρκετά σεξουαλική και ότι προσπαθεί να είναι μέσα στα όρια, είναι όμως τελείως δική της επιλογή για το πού, πως, και πότε δείχνει το σώμα της.

Βεβαία, το Twitter πήρε φωτιά από τα σχόλια που θέλησαν να την τσακίσουν για το ντύσιμό της, λέγοντας ότι έπρεπε να καλύψει περισσότερο το κορμί της στη μεγαλύτερη νύχτα της μόδας.

Τέλος, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι η 22χρονη Kendall Jenner έχει γεννηθεί στις 3 Νοεμβρίου 1995 στο Λος Άντζελες, της Καλιφόρνια των ΗΠΑ, και έχει ύψος: 1,79 μ.

Η οικογένειά της έβγαλε πολλά «είδωλα» της show biz και όλες μαζί είναι τρεις αδελφές: Κάιλι Τζένερ, Κιμ Καρντάσιαν, Κλοέ Καρντάσιαν.

Δείτε προηγούμενα αφιερώματα του Lifeviews.gr στη Kendall Jenner (ΦΩΤΟ)

Σημειώστε ότι σημαντικές υποψηφιότητες είναι: Βραβείο Choice Candie’s «Καλύτερου στιλιστικού προτύπου», «Πιο σέξι γυναίκας», και «Καλύτερης σταρ σε ριάλιτι».

Δείτε την στο Twitter το Facebook και στο Instagram

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Για να καταλάβετε το μεγαλείο που κουβαλάει στα social media η Kendall Jenner θα πρέπει να αναφέρουμε ότι με 2,775 δημοσιευμένες φωτογραφίες της έχει καταφέρει να την ακολουθήσουν περισσότεροι από 80.1 εκατομμύρια followers στο Instagram.

endall Jenner endall Jenner endall Jenner endall Jenner endall Jenner endall Jenner endall Jenner endall Jenner endall Jenner endall Jenner endall Jenner endall Jenner endall Jenner endall Jenner endall Jenner endall Jenner endall Jenner endall Jenner endall Jenner

Δείτε ορισμένες από τις πιο λαμπερές παρουσίες:



Spread the love