Spread the love


Απολαύστε τις νέες φωτογραφίες της 26χρονης Lada Kravchenko που φωτογραφήθηκε για το Playboy ΗΠΑ στο τεύχος που κυκλοφόρησε για τον μήνα (Μάιος-Ιούνιος 2017). Η Lada Kravchenko έχει ύψος 1,80 μέτρα, και είναι ένα πολύ όμορφο μοντέλο που έχει γεννηθεί στις στις 29 Ιουνίου 1990.

Είναι το κορίτσι που έγινε γνωστός γνωστό για τις φωτογραφίσεις της στα γνωστά περιοδικά όπως το Sports Illustrated και το Elle. Έχει επίσης ποζάρει σε διαφημιστικές φωτογραφήσεις για πολύ γνωστές φίρμες όπως Guess και Burberry.

Ξεκίνησε τα πρώτα της βήματα ως μοντέλο το 2008 και μέχρι το 2010 είχε υπογράψει με το πρακτορείο «Eskimo Model Management».

Ένα μια επιτυχημένη κοπέλα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τις πολύ εντυπωσιακές της φωτογραφίες που ανεβάζει, που την έχουν κάνει να έχει κερδίσει περισσότερους από 72.000 χιλιάδες followers στο Instagram.

Είναι μια από τις πιο όμορφες κοπέλες από την Ρωσία που κάνουν καριέρα στις ΗΠΑ. Γεννήθηκε στη Μόσχα και αργότερα εγκαταστάθηκε στη Νέα Υόρκη.

Όταν έγινε 21 ετών η Lada διαπίστωσε ότι μάλλον μπήκε αργά στη μόδα, όπως ο οίκος Victoria’s Secret για παράδειγμα, όπου τα μοντέλα βρίσκονται συνήθως σε ηλικία 13 ετών – 18 ετών.

Η Lada Kravchenko ξεκίνησε την καριέρα της στο μοντέλο από τη Μόσχα, συμμετέχοντας σε τοπικές εκπομπές εβδομαδιαίας μόδας.

Το 2010 όμως πήγε στο εξωτερικό, όπου εργάστηκε μερικούς μήνες στο Χόνγκ Κόνγκ, όπου το νεαρό τότε μοντέλο πήρε μια πολύ χρήσιμη εμπειρία.

Η ζωή της στην Ανατολή ήταν επαγγελματικά ανήσυχη όπου δειγμάτιζε συνέχεια το book της, κι έτσι το πανέμορφο μοντέλο κατάφερε έπειτα λίγους μήνες να κλείσει δουλειά στο Μιλάνο της Ιταλίας και μετά την επιτυχία της εκεί έφυγε αμέσως για τις Η.Π.Α., όπου συνεχίζει να ζει και να εργάζεται κερδίζοντας όλες τις εντυπώσεις.

Δείτε τη στο Twitter το Facebook και στο Instagram

Απολαυστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Lada Kravchenko Lada Kravchenko Lada Kravchenko Lada Kravchenko Lada Kravchenko Lada Kravchenko Lada Kravchenko Lada Kravchenko Lada Kravchenko Lada Kravchenko Lada Kravchenko Lada Kravchenko Lada Kravchenko Lada Kravchenko Lada Kravchenko Lada Kravchenko Lada Kravchenko Lada Kravchenko Lada Kravchenko Lada Kravchenko Lada Kravchenko Lada Kravchenko Lada Kravchenko Lada Kravchenko



Spread the love