Spread the love


Ο λόγος για την υπέροχη 19χρονη Louisa Johnson που απολαμβάνει τη μέρα της δίπλα στην πισίνα στο Λος Άντζελες, την Πέμπτη 18 Μαΐου 2017. Πάντα η Louisa Johnson εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις της, και τολμάει να φοράει μαγιό γιατί ξέρει ότι εκτός της φωνής της όλοι την θαυμάζουν για το σώμα της.

Η 19χρονη Louisa Johnson είναι μια ανερχόμενη Βρετανίδα τραγουδίστρια και τραγουδοποιός που τα σπάει στους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media, και αυτός είναι ο λόγος που στο Instagram με 1,158 δημοσιευμένες φωτογραφίες της έχει καταφέρει να την ακολουθήσουν περισσότεροι από 879 χιλιάδες followers.

Αυτή τη φορά επέλεξε να φορέσει ένα κατακόκκινο bikini για να απολαύσει την ηρεμία της πισίνας, και τις θαυματουργές ιδιότητες του ήλιου που κυριολεκτικά χάιδευε το καλλίγραμμο κορμί της.

Δείτε τη στο Twitter το Facebook και στο Instagram

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Louisa Johnson Louisa Johnson Louisa Johnson Louisa Johnson Louisa JohnsonΜάλιστα πριν λίγο χρονικό διάστημα, hacker έσπασαν του κωδικούς από τον προσωπικό της λογαριασμό στο cloud και διέρρευσαν φωτογραφίες της σε πιο προσωπικές στιγμές της, αποκαλύπτοντας το μεγαλείο του κορμιού της αλλά και την παιδικότητα που κουβαλάει επάνω της.

Έτσι η Louisa Johnson, δικαιώνει τον τίτλο της «τραγουδίστριας με κορμάρα», και αυτό θα το διαπιστώσετε και στις υπόλοιπες φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Louisa Johnson Louisa Johnson Louisa Johnson Louisa Johnson Louisa Johnson Louisa Johnson Louisa Johnson Louisa Johnson Louisa Johnson



Spread the love