Spread the love


Την Μάρσα Λύκου την εντοπίσαμε τυχαία στο Instagram, και διαπιστώσαμε ότι είναι ένα νεαρό κορίτσι, μοντέλο αξιώσεων που αξίζει να την ακολουθήσεις και να θαυμάσεις την φυσική της ομορφιά.

Στις αναζητήσεις που κάνουμε στο Instagram πέσαμε πάνω στον προσωπικό λογαριασμό της Μάρσα Λύκου, που μας εντυπωσίασε ευχάριστα. Είναι ένα κορίτσι που δεν υπάρχουν πληροφορίες ούτε στον λογαριασμό της στο Facebook, αλλά ούτε και στο διαδίκτυο, όσο κι αν ψάξαμε.

Είδαμε όμως ότι ανεβάζει πολύ όμορφες φωτογραφίες της, πράγμα που μας κίνησε ακόμα περισσότερο την περιέργεια, να μάθουμε περισσότερα γι αυτή γι αυτή τη μελαχρινή κοπέλα.

Στο Instagram θα την βρείτε ως «wolfiemarsha» και το μότο της σελίδας της είναι «Γυναίκα σας γέννησε γυναίκα θα σας πεθάνει!!». Έχει ανεβάσει 177 δημοσιευμένες πόζες της και έχει καταφέρει να τραβήξει το ενδιαφέρον σε περισσότερους από 890 followers.

Στη σελίδα μοντέλων modelmanagement.com διαβάσαμε ότι η Μάρσα Λύκου είναι ένα νέο πρόσωπο στον χώρο του μόντελινγκ από το Μοσχάτο της Αθήνας, και είναι 21 ετών, και το ύψος της δεν ξεπερνάει τα 175 εκατοστά.

Μιλάει Αγγλικά, και Ιταλικά, και με βήματα σταθερά έχει κάνει κάποιες φωτογραφήσεις μόδας που της δίνουν το εισιτήριο για μια πολύ καλή πορεία στο χώρο της μόδας.

Δείτε τη στο Facebook και στο Instagram

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Μάρσα Λύκου Μάρσα Λύκου Μάρσα Λύκου Μάρσα Λύκου Μάρσα Λύκου Μάρσα Λύκου Μάρσα Λύκου Μάρσα Λύκου Μάρσα Λύκου Μάρσα Λύκου Μάρσα Λύκου Μάρσα Λύκου Μάρσα Λύκου Μάρσα Λύκου Μάρσα Λύκου Μάρσα Λύκου Μάρσα Λύκου Μάρσα Λύκου Μάρσα Λύκου Μάρσα Λύκου Μάρσα Λύκου Μάρσα Λύκου Μάρσα Λύκου Μάρσα Λύκου



Spread the love